Packningsarbetet har börjat!

Bildkälla
 
Fjorton dagar kvar och jag började även packa idag! Det låg så mycket smågrejer framme som jag köpt för att ha med mig på resan - bland annat lite böcker, linser och linsvätska, presenter till familjen, tops, plackers och så vidare, haha - och även stod min nya resväska framme, så för att få lite ordning på mitt rum slängde jag ner allt i resväskan. Det kan vara trevligt att ha åtminstone en liten del av skrivbordet ledigt (även fast det är svårt eftersom jag är en obotlig "ha-stökigt-på-skrivbordet-person"). Och det känns lite bra att faktiskt ha börjat med packningen nu! 

Comments

NATALIE

Åhå är det alltså i Paris du ska vara au pair? Min kompis var det, och vi hälsade på henne under tiden. Fin stad det där, även fast det inte alls bara är sådär "lyxigt" överallt som man kanske tänker då man pratar om Paris! :) Men jag tycker att det var häftigt att få se den riktiga staden, och inte bara turistställena.

Svar: Jajamän, Paris blir det för mig! Vad kul det lät! Att lära känna staden från insidan menar jag, och inte bara det vanligaste!
Viktoria - Hallon

2013-06-21 @ 17:15:30
URL: http://naataali.blogg.se

Johanna

Kan inte du lägga ut din packlista på bloggen (om du har en vill säga)? Jag åker en månad efter dig och det vore kul att jämföra med min egen :D

Svar: Absolut, det kan jag göra! Jag tycker också om att jämföra med andras, det kan vara någon liten detalj som man själv inte har tänkt på :)
Viktoria - Hallon

2013-06-21 @ 22:09:27


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0