Halv åtta hos en vän #3


I lördags kväll var det dags igen för en ny Halv åtta hos mig med klasskompisarna. Den här gången vistades vi hos den fantastiska värdinnan Marianne! 


När vi kom dit var det dukat så otroligt fint på två bord och vi blev bedda att sätta oss på våra platser. Vi blev dock lite fundersamma ... 


... för namnskyltarna var mycket underliga. Vi fick reda på att kvällens tema var "Prinsessor och dvärgar" och fick sätta oss vid den namnskylten som passade bäst in på oss! Jag valde Glader och var under resten av kvällen en dvärg! 


Frestande förrätt: Husets utsökta tomatsoppa! 

Vår fiffiga värd hade hittat på att eftersom vi snart ska gå på bal, så ville hon testa oss i prinsess-kunskap! Bara ungefär det underbaraste temat jag har varit med om! 
 

Underbar varmrätt: Ugnsrostade rotfrukter, lax, haricots verts och en snövit sås

Utsökt efterätt: Vaniljpanacotta serverat med exotiska frukter! 

Det hela var så gott och allt var så enormt fint med våriga färger och blommor! 

Dvärgarna och prinsessorna tävlade mot varandra i en Disney-frågesport och sedan skulle vi sätta ihop varsin sketch från en Disney-film! Det var SÅ kul! Dvärgarnas sketch var underbar: vi körde en liten twist på slutet av den klassiska dansscenen i Snövit - Butter orkar inte med resten av gängets glädje och ger dem ett förgiftat äpple så att alla dör, haha! 

Fantastisk kväll! Tre av fjorton Halv åtta hos mig avslutade! 

Comments

Marianne

Åh, vilket fint inlägg! Tack fina vän <3

2013-03-05 @ 13:08:33

liborius

men åh låter ju och ser helt underbart ut:D hur gör ni med matkostnaderna? gör ni att den man är hos får betala maten?

Svar: Det var det! Ja, vi gör så att den som har det får betala maten. Då kan man lägga sig på den nivån man vill, det behöver absolut inte alls vara dyrt och överdrivet fint har vi bestämt :)
Viktoria - Hallon

2013-03-05 @ 17:43:47
URL: http://liborius.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0