Från och med nu älskar jag balerNu har jag sett min första bal! Inte varit på någon alltså, utan jag har fotat som en galning! Jag, min syster Veronika och vännen Malin drog ut till Gustafsberg lördag eftermiddag för att se våra två kompisar (och en himla massa andra snyggingar!) komma åkandes i bilar och båtar, klädda i kostym eller klänning. Wow, vad härligt det var!


Vackra Julia tittade upp ur sin limo och hittade oss! 


Vi hade länge sträckt på huvudena och letat efter Magda - och när vi såg henne började vi hoppa av lycka! Bokstavligen. Åh, så strålande fin hon var! 


Julia och hennes pojkvän var underbart söta tillsammans! 
 
Vädret var så perfekt som det kan vara och alla var så glada och fina. Om jag inte gjorde det innan, så officiellt älskar jag numera baler. Jag kunde verkligen inte sluta le åt mina eleganta, vackra vänner. Nu kan jag verkligen knappt vänta till min egen bal om två veckor!
 
Innan den här stunden visste jag att jag själv skulle gå på bal snart men tänkte inte så mycket på det. Nu när jag har sett hur fantastiskt det är kan jag inte tro att JAG ska få vara med om det! Att jag ska få vara en av de där fina, glada tjejerna i en lång klänning ... LÄNGTAR! 

Comments

Sara Björk

SÅ härligt med balklänningar och kostymer =)

Svar: Visst är det! Helt underbart snyggt och stiligt!
Viktoria - Hallon

2013-05-19 @ 07:00:59
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

sanne-madeleine

vad mysigt det där såg ut :9 själv fick man inte ens ha bal..
fin blogg :D kram

2013-05-19 @ 12:57:45
URL: http://sampa.blogg.se

Sara - Hold on be strong

Fina bilder!!

2013-05-19 @ 19:39:03
URL: http://saraleasofia.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0