Halv åtta hos en vän #11Hur firar man slutet av alla fysikkurser man någonsin har/kommer att läsa ...? Jo, genom att gå på Halv åtta hos mig, så klart! Denna fina idén kläckte min klasskompis Freja som bjöd hem oss allihop efter slutprovet för att se hennes hus och äta god (och denna veckan mycket nyttig) mat! 


Mysig dukning i ett otroligt vackert hus! 


Spännande förrätt: Rödbetsdrink med rostade mandlar


Freja hade ett helt otroligt växthus där temperaturen mätte upp till 35°C denna soligt stekande dag. Det var en vacker plats där det bodde kycklingar och taket pryddes av vinrankor! 


Fantastisk huvudrätt: Färgstark kycklingsallad med vit sås och rågknäckebröd


Vi fick även hälsa på alla djuren på gården! Hästar, hundar, tuppar ... Riktigt fullt hus! 

Härlig efterrätt: Hemmagjord glass med mangobitar och två slags frysta bollar gjorda på bl.a. torkad frukt, rullade i kokos respektive nyponpulver 
 
Det var riktigt härligt med en Halv åtta hos mig på dagen! (även fast det motsäger själva namnet, haha!) Solen strålade, vilket var nästan enbart fint - förutom att vi alla gick klädda i långbyxor, så det blev hett! Vi beundrade huset, diskuterade framtiden, försökte låta bli att prata om provet - och misslyckades - och hade det riktigt trevligt! 

Nu är 11 stycken Halv åtta hos mig avslutade, endast två kvar - och nästa vecka är det min tur! 

Comments

Thea

Åh, så mysigt! Och vilket fantastiskt hus, trots att man bara ser en liten liten del av det!

sv: Men eller hur? Är så himla pepp, vet knappt vart jag ska ta vägen! :) Det är så kul att ha saker att se framemot också :) Tack så mycket fina du <3

2013-05-13 @ 15:47:02
URL: http://kaffeochthea.blogg.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0