Paris, Paris, Paris - jag tröttnar aldrig på namnet!

Njuter av höstiga dagar utanför Louvren! (Jag älskar den dimmiga fontänen ...!)
 
Det finns många fördelar med att ha min fina vän Emelie här på besök. Inte bara är det kul att umgås med henne och att ha en rumskompis, utan även har jag fått tillbaka ett stycke av känslorna jag hade när jag precis kom till Paris och allt var nytt och fantastiskt. När jag kollade på varenda byggnad och tänkte "Wow ...!". Emelie ser staden med onyanserade ögon och beundrar allt för första gången - den lyckosten! Jag älskade den känslan! 
 
Själv är jag fortfarande imponerad så klart, men det är omöjligt att fokusera på sådana saker i flera månader. Jag har börjat vänja mig vid staden, vilket nödvändigtvis inte är helt negativt. Det betyder också att jag trivs bra och känner mig hemma här. Oj, jag skrev jag verkligen det där? "Känna mig hemma här". Det är med på min lista över saker att göra i Paris! Så härligt, då kan jag kryssa av den också! 
 
 
Vi har flugit runt halva Paris under veckan, i syfte att göra Emelie bekant med alla sevärdheter, och det har varit soligt, molnigt, regnigt och blåsigt (ibland samtidigt). Här ovan har vi Louvren från "baksidan" en förmiddag när solen bestämt sig för att ära oss med sitt sällskap. Detta ställe passerade vi när vi var på väg till ... 
 
 
... bron Pont des Arts! Även kallad Kärlekens bro, eftersom det är där alla hänglås finns, som jag har berättat om tidigare. Ordagrannt betyder dock namnet Konsternas bro
 
 
Emelie och jag har varit så duktiga med kamerorna - det var länge sedan jag fotade så mycket på så kort tid! Jag har blivit lite lat med kameran men det har varit skönt med ett kort uppehåll. Fast jag ska inte säga för mycket - jag fotar väldigt mycket med mobilen också. Jag har alltid svårt för att hålla mig långt borta från fotograferande! 
 
Fotona på mig är tagna av Emelie och resterande foton är tagna av mig! 

Comments

JUNITJEJ

Jag vill åka dit igen!

2013-11-06 @ 20:25:47
URL: http://www.junitjejen.se

Frida

Du verkar ju ha det grymt bra!!! Inte ett dugg avis...

Ps. du är med på blogg.se´s första sida :D ds.

Svar: Haha, härligt att höra Frida! Åååh nej, vilken otur att jag missade det!! Vilket inlägg var det? Tack för att du berättade!
Viktoria - Hallon


Sofia

Så fina bilder :-)

2013-11-06 @ 21:08:13
URL: http://lovejournal.blogg.se/

B

när åker du till versailles?

2013-11-08 @ 11:51:02

Mikaela

Härliga bilder! :)

2013-11-08 @ 13:35:41
URL: http://mickisteoderakis.blogg.se

Mamma

Kan inte du skicka kortet med dig vid bron till mig. Det är så jätte fint!

2013-12-28 @ 19:04:21


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0