Höstig shopping och fransk bio

 
Shopping har stått på agendan rätt ofta för min del den senaste tiden och i dessa hösttider är det mestadels mysvarning på inköpen. Här är några stycken: 
  • En grå kudde där det står "Il était une fois ..." (det betyder på svenska "Det var en gång ...") som jag blev förälskad i, eftersom sagor ligger mig varmt om hjärtat.
  • En filt att mysa in sig i om kvällarna
  • Ett par ursöta, mörkblå ballerinatofflor (vad är det med fransoser och ballerina?) 
  • En röd handduk att tvätta ansiktet med 
  • En halsduk med "Norge-mönster", som jag kallar det. När jag såg den ligga i affären tyckte jag inte alls att den var något speciellt, men när jag tog på mig den så kändes det helt rätt! Trots att det normaltvis inte alls är min stil. 
 
 
Ett annat köp som jag nyligen gjort var inhandlandet av min första franska biobiljett! Jag och min kompis Diana hade länge velat gå och se filmen "Diana", så i helgen blev det slutligen av och även drog jag med mig min klasskompis Nathalie. Jag var intresserad av att veta mer om prinsessan Diana, och jag tyckte att filmen var bra, men jag hade velat veta mer om kraschen. Det här var mer som en kärlekshistoria innan.
 
På bion var det denna gång engelskt tal och fransk text, men vanligtvis är det väldig ofta dubbat till franska. Jag hade aldrig klarat mig genom filmen och förstått något om det hade varit dubbat, men reklamerna innan var inte helt omöjliga att följa! (Framsteg!) Nu kan jag bocka av ännu en sak på min lista över saker jag vill göra i Frankrike! 

Comments

Gabriella

Det var fina inköp!

2013-11-03 @ 05:53:10


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0