Ett ord: kanelbullar!

 
Igår gjorde jag verklighet av ytterligare två grejer på min checklista över saker att göra i Paris, nämligen nr 1: Äta en croissant på ett café och nr 5: Baka kanelbullar åt barnen! Både Diana och jag hade sovmorgon, så vi tog en sen frukost på ett boulangerie (bageri) i vårt område (ett av mina absoluta favoriter!). Jag tog en croissant, just av den anledningen att det var med på min lista. Mm, så gott och så mysigt att sitta och prata, båda aningens nyvakna. 
 
På eftermiddagen fortsatte jag i bagarspåren och satte på mig förklädet i min värdfamiljs lägenhet för att äntligen göra kanelbullar! Jag skypade samtidigt med familjen där hemma i Sverige, så jag hade sällskap under bakningen (plus lite tips från familjens bästa kock!). Mm, de blev supergoda!! 
 
Bilder från min instagram (hallonsplace). Nr 1: Gårdagens kanelbullar. Nr 2: En rolig skylt jag såg i en chokladaffär (Jag / Du / Hon / Vi / Ni / Dem ... älskar choklad!)

Comments

Karolina

Gillade barnen kanelbullarna? De såg väldigt goda ut!

2013-09-28 @ 21:19:54

Moa

Hur tog du kontakt för att få den aupair familjen du har? Var det via ett företag eller själv på någon sida? Vad går kostnaderna på? Snälla svara snarast kram :)

2013-09-29 @ 12:54:04


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0