Bryggsegling

 
Min sista kväll innan den riktigt ordentliga flytten till Göteborg spenderades på en båt. Ja, tro det eller ej! Min goda vän Mirjams tjugonde födelsedag ville jag absolut fira innan jag försvann mer söder ut i landet och när hon föreslog ”bryggsegling” så var jag med på noterna, för jag älskar hur vackert det är i hamnar och jag tycker det är otroligt kul att vara på båtar (oavsett om de rör sig eller ej!).

Glada födelsedagsönskningar i förskott, kära Mirjam! ♥

Guldlockiga Emelie var också med!
 
Skepp o’hoj, landkrabbor! 

 
Det var helt perfekt väder för att fika, prata och skratta i hamnen. Vi betraktade hur solen långsamt gick ner medan båten guppade lätt. Luften var frisk och doftade salt. Vi åt chiabatabröd med skagenröra, sallad, tomat och citron och var så kladdiga att det blev hysteriskt roligt. 


Drömmande vacker kväll. 

 
Mest av alla bilder gillade jag den här, för den sammanfattade kvällen så bra: vänskap, glädje, solsken och havsliv! Tack för en riktigt go’ kväll, mina vänner! 
 
 

Comments

Mimmi

Vad mysigt! Det är något speciellt med sommar, sol och hav. Det funkar ju toppen att bara ligga i hamnen och njuta av kvällen tillsammans med goda vänner.

2014-08-31 @ 12:03:35

Daniella 🌙

åh <3 hoppas du kommer gilla saltholmen då och alla öar i skärgården.

Svar: Åh! Dit måste jag! Skrivs upp på min bucketlist!
Viktoria - Hallon

2014-08-31 @ 12:18:36
URL: http://daniellachanelle.se/

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, så härligt. Alla anledningar att fira är underbara, och att göra något extra speciellt. Bryggsegling är något nytt för mig, men i teorin gillar jag det! Liksom, båtlivet utan oron för att komma vilse/ramla ombord mitt ute på havet/råka ut i storm (okej, jag har tittat för mycket på filmer när jag var liten)...

2014-08-31 @ 13:14:09
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0