Ett härligt sommarkalas

 
Hello darlings! Idag ska jag berätta om min systers härliga födelsedagskalas! Veronika har sådan tur att fylla år i augusti, så vi har alltid riktigt trevliga sommarkalas på altanen, med färska bär på tårtan och dessutom börjar det inte mörkna kl. 15 (som på min födelsedag i januari!). Jag tog mig an uppgiften att duka som vanligt - du som känner mig vet att jag älskar att utöva min kreativitet så fort jag får chansen! Voilà, en rosabubblig dukning à la Viktoria! 
 
 
Som alltid tog jag internet till hjälp i min jakt på inspiration till dukningen och det blev en ny servettvikning som jag fick knåpa länge med. Sedan fick jag idén att använda alfapetbokstäver från att jag sett ett foto där någon hade skrivit ordet "bride to be" på en möhippa. Jag gjorde om idén på det sättet att jag skrev somriga och glada ord vid varje placering istället. Fast på Veronikas plats var jag naturligtvis tvungen att skriva "birthday girl"! Jag hoppas att mitt arbete uppskattades! 
 
Veronika, 19 år gammal, och fortfarande så fräsch! ♥
 
Jag ser inte så tokig ut heller! 
 
Vi åt underbart god mat: rotfrukter i ugn, grillat kött och korv, bearnaisesås och sallad! Alltså, jag har blivit helt galen i bearnaisesås, det var Diana som introducerade den för mig i Paris... ♥ 
 
Blombuketter till födelsedagsbarnet och sist blev det en urgod blåbärstårta med massor av mumsiga björnbär ovanpå! Det är var jag kallar ett härligt sommarkalas! 

Comments

Karolina

Ja, visst var det ett härligt kalas! Alltid lika roligt att träffas och umgås!

Svar: Så sant!!
Viktoria - Hallon

2014-08-10 @ 20:58:20

Malin

Hade du aldrig ätit beasås innan Paris?!?

Svar: I know, right?!?!
Viktoria - Hallon

2014-08-10 @ 22:03:33
URL: http://lightsinlondon.blogg.se

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Någonsin funderat på att skippa läkarprogrammet och bli bröllopsplanerare istället?

Svar: Så många gånger ... <3
Viktoria - Hallon

2014-08-11 @ 08:24:02
URL: http://sockerskrin.blogspot.com

Emelie Gustavsson

Härlig blogg du har. Allt bra?

2014-08-11 @ 11:07:13
URL: http://eemelieg.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0