Cellbiologi all over the place

 
Här sitter jag i senkvällen, alldeles mentalt utmattad, men ack så nöjd med vad jag åstadkommit efter en heldag med plugg. Jag har ockuperat köksbordet hela dagen med alla mina papper, pennor, bilder, datorer, glas och muggar. Det hade kunnat vara frustrerande och tråkigt (som plugg naturligtvis är ibland), men idag var det faktiskt mysigt. Jag fyllde konstant på min kopp te under dagen, och speciellt på kvällen. Jag börjar komma in i tankesättet gällande cellbiologi och förstår mer och mer desto mer jag läser. Det gör det mycker mer intressant och roligare.
 
Men det som fick mig att orka fortsätta så länge var konversationerna med mina familjemedlemmar som erbjöd välkomna pauser då och då. Jag körde hårt hela vägen fram tills jag blev klar med det delområde som jag hade planerat att bli klar med. Det tog hela dagen och kvällen, så jag missade allt utom de sista 5 minuterna på sista Harry Potter-filmen som gick på TV, men det var det värt. Tänk om jag ändå vore så här ambitiös varje dag, haha! 
 
Slutproven i kursen Molekylär cellbiologi är bara två veckor bort ... och inträffar på min födelsedag! Hm, jag känner igen den här känslan. Min 19-årsdag spenderade jag nämligen med att göra slutprov i Biologi B på gymnasiet. Haha, biologiproven förföljer min födelsedag! Well, jag hoppas att det ger mig lite tur! 

Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0