Helknäpp lektion - I love it!!!

 
Gårdagens lektioner i skolan var troligen några av de galnaste jag har upplevt. Så himla kul! Vi hade lektioner som vanligt där föreläsarna pratade om olika delar av cellbiologi. Plötsligt så knastrar högtalarna till och man hör ett kort klipp av en helt annan (kvinnlig) röst än föreläsarens som säger: "...och röntgen och CT visade...". Vi tittade förvirrat och roat på varandra. Det var verkligen underligt. Som att högtalarna snappat upp en annan radiofrekvens än föreläsarens mikrofon. Men kommentarerna som följde fick mig nästan att tro att det var någon som drog ett practical joke ... 

Föreläsaren fortsatte att gå genom cellmembran och precis när han hade avslutat en mening kommer den kvinnliga rösten i högtalen igen och säger "... Ja, det är lite roligt!". Hahaha, så kul!! Det hände flera gånger om under hela dagen med plötsliga, helt random kommentarer som "Det där verkar ju inte stå troligt." och den bästa av alla, just när en föreläsare gick igenom en teori angående sekretoriska passagen (=allvarliga grejer), så låter det i högtalaren: "Det där är ju sinnessjukt!". Alla, även föreläsaren, började gapskratta!!! 
 
 
 
På lunchen hade jag och mina kompisar gemensam fika och julklappsöppning! Alla fick varsin julklapp medan vi satt och åt våra hemmagjorda pepparkakor! 
 
 
Wiho, snart är det jul! Idag är mina lektioner inställda, så det är hemmaplugg som gäller. Sedan är det bara två dagar schemalagda lektioner till och poff så är det jullov för min del! ♥ Ha en finfin dag, kära vänner! 

Comments

Mimmi

Härligt att höra att ni får lite underhållning och blir roade i skolan.

2014-12-17 @ 07:47:40

Nicole

Det där har hänt i vårat klassrum också som har digital utrustning! Det kom in bandits radiokanal och en kvinnlig röst som slängde ur sig lite saker då och då, lite små kul! lol.

De tror det är något med sändningen..kanske nåt hack lr liknande..

2014-12-17 @ 22:30:24
URL: http://xoxonicole.com


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0