Min första podcast

 
Hej på dig du! Det är så här att ibland när man åker postbil ute på landet så kommer det ibland oerhört långa, små grusvägar utan brevlådor då man kan bli lite uttråkad. Så vet du vad jag har gjort för att underhålla mig själv de senaste dagarna när jag varit trött på radion? Jag gjorde egna små podcasts, haha! Nyligen har jag upptäckt förtjusningen med denna nya trend. Jag själv lyssnar mest på engelska och franska podcasts för att hålla igång språken, men en dag tänkte jag: "Äsch, det kan vara roligt att försöka mig på det, jag med!". 
 
Kärlek och saknad pratar jag om i den podcasten som jag gjorde igår och som jag tycker om mest. Men det märks att jag verkligen inte vet vad jag gör. När jag redigerade den fick jag ta bort massor som bara var oförståeligt svammel. Förresten märkte jag hur duktiga alla radiopratare är! Från och med nu betraktar jag även det som en talang: att kunna prata flytande utan att lägga till "eh", "ooooch" m.m. och alltid ha intressanta saker att säga.
 
I vilket fall var det kul att göra en egen! Jag tar ett djupt andetag, samlar mod och vågar till och med visa den för dig! Den är inlagd i en video och dessutom gjorde jag lite effekter för att understryka vissa saker. Hoppas du gillar den! Den här var en av de första jag gjort själv, så var inte för hård mot mig. Den är lite luddig först, men någon slags poäng med alltihop kommer på slutet! Ha det bra! 
 
 
 
 
Gillar du podcasts? Eftersom jag är ny inom hela detta område får du gärna tipsa mig om du har någon favorit! 

Comments

Daniella 🌙

Åh!! Du har en så fin dialekt.

Andra pods jag gillar: sandra beijers!

Svar: Åh, är det så?! Underbar kommentar! Jag älskar mystiken med dialekter och språk! Finns det något speciellt du skulle säga är typiskt för min dialekt? Jag vet att vi uttalar "u" mer än andra, men annars kan jag inte alls höra det själv! Tack för podcasttipset, jag ska kolla in henne!
Viktoria - Hallon

2014-07-23 @ 22:16:24
URL: http://daniellachanelle.se/

Daniella 🌙

ps. Du hamnade på framsidan med denna!

Svar: Tack så mycket för att du sa det, jag hade inte sett det innan!! :D
Viktoria - Hallon

2014-07-23 @ 23:37:55
URL: http://daniellachanelle.se/

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Wow, jag ska genast lägga mig och lyssna noggrant! Så kul - jag älskar nämligen podcasts! Helt fast.

Men du, vad lyssnar du på för franska podcasts? Dela med dig av lite tips, är du snäller!

Svar: Det är snarare du som borde tipsa mig om bra podcasts eftersom det är du som är mer erfaren än mig! Jag lyssnar nämligen på La Tête Au Carré, som DU tipsade mig om! Men när jag lyssnat klart på mina favoritavsnitt från dem ska jag leta efter nya serier och då är det självklart att jag meddelar dig om jag finner någon guldklimp!
Viktoria - Hallon

2014-07-24 @ 00:20:13
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Okej. Nu har jag lyssnat. Och gud, du har en så lugnande, härlig röst. Nu vet jag inte exakt hur mycket du redigerade, men du talade ju nästintill felfritt, coh inte hörde jag något !aah" och "ooh" och "meeen", inte.. Riktigt skickligt.

Sedan så är det så vackert att det låter som att du har gråten i halsen under flera tillfällen i podden. Nejgud. Jag är imponerad, faktiskt.

Svar: Hihi tack! Jag var väldigt lugn och fundersam när jag gjorde den, så det är inte konstigt att det låter så! Nu efteråt hörde jag också att det i mitten låter som att jag har gråten i halsen, även fast jag inte kan minnas något sådant när jag gjorde podcasten! Känslorna kanske fanns där och ändrade min röst även fast jag inte märkte det själv. Hehe, jag skulle gärna ta emot din komplimang om hur jag pratade men sanningen är att jag redigerade bort extremt mycket "och", "erm" och tvekanden. Merci quand même, mon amie!
Viktoria - Hallon

2014-07-24 @ 00:28:10
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Sabina

Härlig podcast, jag gillar att du pratar så lugnt och harmoniskt.

Svar: Nämen tack! Vad kul att du lyssnade!
Viktoria - Hallon

2014-07-24 @ 16:25:42
URL: http://minegensite.wordpress.com/

Diana

OMG!!! Asså förstå hur jag sitter och grinar!!! Tillochmed systern sitter med gapande mun över dina fina ord!! Saknar dig med min underbara Viktoria!! <3

Svar: Du är så otroligt viktig för mig, min fina, fina Diana. Jag hoppades att du skulle kolla på videon och höra dessa ord som jag tillägnat till dig, för att du förtjänar dem så mycket. Saknar dig megamassortilltusen!!! <3
Viktoria - Hallon

2014-07-26 @ 19:28:49


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0