Canal Saint-Martin och stekheta tider

 
Det har varit så grymt underbart väder här på sistone, vilket man måste njuta av! Till exempel träffade jag mina två tyska kompisar Nathalie och Nina på lördagseftermiddagen för att äta lunch vid Canal Saint-Martin. Solen stekte och vi hade lust att doppa fötterna i vattnet ... om inte vattnet varit grönt, vill säga! 
 
Jag och Nathalie, chillandes i härliga sommartider. 
 
Nina med sina urcoola brillor, bredvid en turistbåt som passerade förbi. 
 
Vi vandrade längs kanalen tills den tog slut och fortsatte sedan på promenadsträckan som följde, fylld med växtligt, några små fontäner och en och annan staty. 
 
Jag älskar att fota löv i motljus! 
 
Jag tyckte mycket om att gå i de här kvarteren som var outforskade för min del. Ibland när jag går förbi en sådan där speciellt fin balkong så slår det mig att jag är i PARIS! 
 
Vi vandrade bort till Marais och bestämde oss för att ta en liten paus på Place des Vosges. En fin liten park, som var fullproppad i människor! Efter att ha vandrat ett bra tag så lade vi oss ner på gräsmattan och tog nästan en liten siesta. Senare köpte vi oss varsin glass och slutligen drog jag mig till Svenska Institutet för deras midsommarfirande. Det var i alla fall en härlig eftermiddag!! Jag har saknat sommar i Paris! (Även om det blir riktigt svettigt eftersom det sällan finns någon vind!) 
 

Comments

Hellen

Vilken fin lördagseftermiddag du fick med dina vänner. Jag tycker att båten blev fin på bild. Däremot kan jag inte förstå mig på statyer. Fast den konstiga damen var lite rolig i alla fall.

2014-06-23 @ 08:37:42

justine

Som jag älskar att klicka in på din blogg. Du verkar vara en helt fantastisk människa, om inte en inspiratör för mig. Hoppas du njuter av tiden som är kvar i Paris och tack för att du delar med dig av din resa!!

Svar: Åh, du gjorde min dag när jag läste den här kommentaren!! Faktiskt så har jag sparat den som "oläst kommentar" i flera dagar nu, bara för att jag börjar le varje gång jag läser den! En sådan glädjespridare kan man ju inte bara skicka iväg utan vidare. Tack så jättemycket, vad glad jag blir av att höra sådana vackra ord!! Rakt in i hjärtat!
Viktoria - Hallon

2014-06-23 @ 21:49:50
URL: http://justinehe.blogg.se

Hanna

Haha vilket lustigt sammanträffande, jag var faktiskt också i Marais och Place des Vosges den eftermiddagen!

Svar: Nämen, vilket trevligt sammanträffande! Vem vet, vi kanske passerade varandra? ;)
Viktoria - Hallon

2014-06-30 @ 13:28:24
URL: http://stjarnklarts.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0