He's going to be a heartbreaker, this one

 
Det här lilla charmtrollet fick tag på mina solglasögon i parken och jag bara smälte vid synen av honom! Det här har verkligen varit ett förändringens år för Adrien - han har gått från att vara bebis till en liten kille som man kan förstå och prata med. Jag älskar att höra honom säga nya ord och meningar som han aldrig lyckats med förut och blir så imponerad varje gång! Det är trist att jag ska åka hem nu och inte kommer få se honom när han ska börja skolan i höst! 
 
Men för tillfället får jag fortfarande vara med. Nyss kunde han inte somna, så jag lade mig bredvid honom i hans stora säng och viskade små sånger tills hans ögon föll ihop. Jag tog nästan en liten tupplur själv, det var lugnande att ligga där bland alla gossedjur och höra hans andetag. 
 
Tänk att det bara är två och en halv vecka kvar tills mitt au pair-år är slut ... ♥
 

Comments

Mel

Vilken cool kille!

2014-06-18 @ 15:31:59

Emelie

Wow. Allt som saknas är en Harley Davidson - den lilla jeansjackan gör verkligen sitt till stilen. Så charmig, Adrien!..

Åh, vad jag förstår att det svider i ditt au pair-hjärta när du tänker så.. Men vet du. Jag ska uppleva allt åt dig, och lite till! Så har du ju faktiskt lovat att komma och hälsa på......

Svar: Eller hur, du läser mina tankar! Där satte du verkligen ord på mina känslor: "det svider i mitt au pair-hjärta" ... Très bien formulé. Je vais retourner, c'est sûr - sinon je ne pourrais jamais quitter!!
Viktoria - Hallon

2014-06-18 @ 19:47:28
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Daniella 🌙

hoppas ni lyckas hålla kontakten bra efteråt iallafall <3

Svar: Ja, det hoppas jag med! <3
Viktoria - Hallon

2014-06-18 @ 20:49:12
URL: http://daniellachanelle.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0