Ingen dålig lunchvy, eller hur?

 
Jag spenderade den mest underbara lunchen på länge tillsammans med Emelie idag. På hennes bucketlist stod det med att hon ville äta på restaurangen Terrass' En Haut (uttalas [terrass an å] och betyder "terassen högst upp"). Detta gjorde vi idag, och det var ett superbra beslut!
 
Alltså, kolla in utsikten! Helt fantastisk! Jag skulle inte kunna tänka mig ett bättre ställe för en lunchplats än denna. Ibland satt jag med huvudet lutat mot händerna och bara beundrade utsikten och tänkte tillbaka på mitt år här, i denna vackra stad som ännu inte slutat imponera på mig. 
 
Mycket bra idé att ta med mig hit, Emelie - tusen tack!! 
 
Somrigt inredd restaurang, som till och med hade låtsasgräs på marken. Det var stämningsfullt! 
 
Att maten sedan smakade så underbart gott var bara ett stort plus. Jag njöt något enormt av det grillade köttet och jag tror att pommes fritesen var de godaste jag någonsin smakat. Allt var bara ... wow! 
 
 
Hela upplevelsen var helt enkelt fenomenal. Jag besöker inte så många restauranger, men av de få restaurangerna jag besökt i mitt liv så var det här absolut min favorit!!! 

Comments

Gabi

Vilket fantastiskt restaurangbesök med god mat, utsikt och sällskap! Du tar tillvara på de sista Paris-dagarna på ett bra sätt och njuter av känslan.

2014-06-30 @ 17:43:30

Daniella 🌙

alltså wow!

2014-06-30 @ 19:18:41
URL: http://daniellachanelle.se/

Emelie

Carpa carpa carpa!

2014-06-30 @ 20:43:17
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Malin

Det är ju så att man går AV!!! Vilket ställe!!!!

2014-06-30 @ 21:50:48
URL: http://lightsinlondon.blogg.se

Flisan

Härliga bilder :D

2014-07-02 @ 20:54:28
URL: http://fflisan.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0