Mår som en prinsessa i Jardin du Palais Royal

 
Jag är väldigt romantisk av mig. Jag gillar uppklätt, rosor, guld, fontäner och kungligt. Så vilket bättre ställe att spendera en ledig stund än i Jardin du Palais Royal? (=Kungliga slottsträdgården). Omringad av blommor och blad satt jag häromdagen och solade vid fontänen på den fina innergården till Palais Royal. När jag beundrade den vackra arkitekturen drömde mig bort och ljudet av det porlande vattnet hjälpte till. Jag hade ett lugnt ögonblick för mig själv. Alla vackra rosor och statyer lockade fram kameran ur väskan, kika in bilderna från min lilla stund i parken! 
 

Vad vore en staty utan sin trogna följeslagare duvan? 
 

Så pampigt och storslaget att jag nästan blir mållös. Tänk att riktiga människor faktiskt jobbar och spenderar tid där inne (eller vad som nu sker i en sådan vacker byggnad)

Ros, lilla ros, vem är väl som du...? 

Comments

Emelie

Viktoria, passar dig verkligen som handen i handsken! Du är verkligen en romantisk person av dig, vilket inte bara märks på bloggen och bilderna, och utan också hur du beter dig och är mot dina vänner. Tycker romantik ska få finnas överallt :)

Svar: Åh tack, Emelie! Jag älskar att höra att det märks i verkligheten också! Eller hur, är inte romantik fantastiskt ...? ;)
Viktoria - Hallon

2014-06-16 @ 10:40:40
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Daniella 🌙

åh <3

planerar en helg i paris i nästa vår, har fått så mycket att göra inspration från din blogg.<3

Svar: Så kul!!! Du smickrar mig för mycket ;) Planera din helg bra - det finns så mycket att göra på så kort tid! :D
Viktoria - Hallon

2014-06-16 @ 15:52:12
URL: http://daniellachanelle.se/

Emma

Jag funderar på att åka som au pair till paris nu i september med sts och undrar nu: hur bra pratar du franska? Talar du alltid franska med barnen eller går det bra om man pratar engelska? Mina kunskaper i språket är tyvärr inte jättestora....
Tack på förhand och för en fin blogg! :)

Svar: Hej Emma! Numera pratar jag bra franska, jag pratade okej franska när jag kom, vilket var obligatoriskt i min värdfamilj eftersom jag tar hand om små barn som inte kan engelska. Men det finns jättemånga familjer som vill att du ska prata engelska med barnen eller blanda. Går du via en agentur så skriver familjen hur bra franska de vill att du ska prata, och går du via en hemsida så får du helt enkelt skriva hur bara franska du pratar och att du föredrar engelsk. Lycka till och tack själv! :)
Viktoria - Hallon

2014-06-16 @ 21:26:43


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0