STUDENTKAOS!

 
Nu kommer det glada studentfirandet som jag var med om i torsdags! Det var min syster Veronika som tog studenten och jag fotade konstant henne och hennes kompisar när de hade the time of their lives!! Vi börjar med utspringet på Agneberg, där Veronikas klass sprang ut som tredje klass och sjöng och hejade. Man kunde inte göra annat än le! Studenten är världens fest!!! 
 
Veronika var så fin i sin vita klänning och snygga mössa! (Till vänster i bild).  
 
När studenterna hade sjungit klart sprang de ut till sina familjer som väntade och alla hängde på sina traditionella gossedjur, blommor, visselpipor m.m. Veronika fick sin skylt som jag har designat i Photoshop. Våra vänner Magda och Malin var med och fotade och filmade hela tiden i stan! 
 

Familjebild! ♥ Mina föräldrar, Veronika och jag!    → Foto: Malin Brink. 

STUDENTLYCKA!! När jag stod och såg alla hänga sina grejer om halsen på Veronika så slog det mig plötsligt att hon faktiskt tog studenten. Att hon var precis där jag var för ett år sedan, och hade den fantastiska dagen. Jag hade en liten uppenbarelse där i fem sekunder och sedan fortsatte jag att fotografera som en galning! 
 
Studenterna bakom musikkåren, promenerandes nedför Kungsgatan. Det regnade en del under den här tiden och medan jag och Malin fotade så sprang Magda efter oss för att hålla paraply över kameran - en sådan räddare i nöden! 
 
Foto: Malin Brink
 
På baksidan av mössan hade Veronika skrivit "Love" (svenskt uttal), ett litet smeknamn som vi kompisar har gett henne - internskämt. Att det blir "love" på engelska (♥) är ju bara fint dessutom! 
 
Veronika och tjejgänget på klassens enorma flak! 
 
Foto: Malin Brink

Som tur var blev vädret lite finare under tiden som alla studenter åkte flak, så jag gick runt med lite kompisar och fotade och skämtade med alla glada studenter. En kille blev så glad över att jag fotade deras flak hela tiden att han kastade ner ett av sina gossedjur som han fått runt halsen till mig. Jag skrattade och tackade så mycket, sedan promenerade jag vidare och letade upp ett flak med elever från naturprogrammet. Till dem ropade jag "Är ni naturare?!", svar "JA!", då kastade jag upp gossedjuret och gav dem tummen upp. Det möttes av glada rop, haha! 
 

Buffé med kallskuret på studentmottagningen tillsammans med släkt och vänner! 


Välkommen till "barnbordet"! Eller tja, snarare ungdomsbordet, med åldrarna 9 - 24, haha. 

Här är tårtorna som vi har slitit så med till detta firande! Jag gjorde utsidorna och älskade att göra alla små rosor, mössor, blad m.m. i marsipan! (Men mer om tårtorna i ett annat inlägg + en tutorial!) 
 
Min vackra syster som jag önskar allt gott åt i framtiden och hoppas att hon hade en fantastisk dag!! ♥♥♥
 

Comments

Anonym

Vilken lycka och glädje! Den smittar av sig!

2014-06-07 @ 18:04:36

Anonym

Hejsan.
Jag har nyligen startat upp ett forum för au-pairer. Det är både för de som är iväg just nu, de har varit iväg eller de som vill åka iväg.
Titta gärna in :) Och tveka inte att bli medlem om du känner för det :)
Jag hoppas du inte tar illa vid att jag skickar detta till dig på din blogg!

Ha det så bra på ditt äventyr,
Ha en bra kväll,
/J http://aupair.ifokus.se/

2014-06-08 @ 19:54:52
URL: http://aupair.ifokus.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0