Vardagligt från Pari'

 
Idag har det varit mestadels härligt väder i Pari' (som fransoserna uttalar det) och jag fick en impuls att ta med videokameran till jobbet. Jag filmade barnen och Diana i parken, gjorde lite videobloggsaktigt m.m. Jag ska försöka filma lite vardagliga delar av mitt liv och sedan klippa ihop till en video! Så jag återkommer med rörliga bilder när jag har filmat lite mer - tills dess är här ovan två stillastående bilder som togs automatiskt av videokameran under tiden som den filmade.
 
Och för att svara på din fråga: ja, det är så varmt att jag kan gå i endast tunn kofta (stundtals)! Nice, eller hur?! 
 
Men på tal om videor så är här ett franskt komediklipp som inte har med någonting att göra, men som fick mig att skratta högt. (Inget tal använt, så det är roligt på alla språk!) 


Comments

Gabriella

Vilken fin, drömmande bild på dig! Det var fingerfärdiga killar som kunde hantera en handduk! Kul!

2014-03-20 @ 05:28:45

Emelie

Hahah, herregud, vad jag fnittrade nervöst genom hela klippet..! Älskar sådan sorts humor, där man verkligen vågar driva med sig själv. Det är det som är allra trevligaste att se på, haha. Och att nakenhet ska vara så tabu, alltså..!

Håller även med Gabriella - den drömmande stillbilden på dig är ju superhärlig. Känns väldigt Viktoria-i-Pari'-passande, haha.

(Ser fram emot videon!)

2014-03-20 @ 09:10:54
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0