Färsk baguette, någon?

 
Saker jag vill göra i Paris #38: Köpa en morgonbaguette till frukost - CHECK! 
I helgen uppfyllde jag en av de få sista sakerna på min checklista över saker att göra här, nämligen att köpa en morgonbaguette. Med detta menar jag att gå upp på morgonen, klä på sig, gå och köpa en baguette och sedan gå hem och äta frukost. Detta gjorde jag i söndags när Emelie var här på besök! Åh, det var SÅ GOTT med färsk baguette! När jag tog första tuggan fick jag en plötslig flashback till när jag var på Korsika med min värdfamilj under mina tre första veckor i Frankrike. Vi måste ofta ha ätit färska baguetter då - tänk att jag inte funderat på det innan! 
 
 
 
P.S. Jag vill bara skicka en stor TACK-BISOUS (kindpuss) till alla ni underbara människor som gett mig så positiv respons på videon som jag lade upp häromdagen - det gjorde mig jätteglad!!! Förresten skickar jag en var till alla er personer som skriver intressanta och positiva kommentarer om mina tankar om Paris, kärlek till livet, foto m.m. - ibland när jag läser era reflektioner så dör jag lite grann och kommer till blogghimlen. Där kryllar det av fina människor som er!! 

Comments

Melody

Morgonfärskt bröd från bageri smakar ju toppen! Det köpte jag några gånger när jag var i Grekland. Fast sylt på brödet det lär jag nog aldrig gilla.

Svar: Du skojar, det är ju såååå gott!!
Viktoria - Hallon

2014-05-22 @ 05:12:03


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0