Jardin des Plantes & jag reser iväg!

 
Hej mina fina! Jag kan berätta att jag är ute och reser just nu, och befinner mig inte alls i Paris för stunden! Det är så att igår kväll satte jag mig på ett tåg söderut (mot Lyon) för att åka och hälsa på min franska kompis Laurine och hennes familj! Vi träffades genom ett skolutbyte för tre år sedan, och spenderade två roliga veckor tillsammans - en i Sverige och en i Frankrike. Nu så är jag ledig i några dagar, så jag passar på att åka och hälsa på henne! Därför kanske det blir lite tomt stundtals i bloggen, men don't worry - be happy! I'll be back before you know it! ♥ 
 
Här kommer lite bilder från i helgen då jag och min vän Nathalie tog en tur till den underbart vackra parken Jardin des Plantes som jag velat besöka länge!  
 
En mycket typisk bild från den här fina parken. Jag älskade alla blommor, det fina slottet och solen som var så vänlig och sken på oss i söndags!
 
Vi hade en mycket trevlig eftermiddag, jag och Nathalie, då vi vandrade omkring i parken, tog kort, köpte varsin crêpe och satte oss och solade på en gräsfläck där det var tillåtet att slå sig ner. Överallt annars så fanns det vakter som visslade med visselpipa på en om man råkade sätta minsta tå på gräset! 
 
 
Jardin des Plantes måste jag faktiskt utnämna till en av mina absoluta favoritparker i hela Paris - om det faktiskt inte rent utsagt är den bästa! Även ett stort tack till fina Nathalie, som jag hade så trevligt ihop med!!  

Comments

Martina

Ännu en resa! Vad spännande! :)

2014-05-08 @ 18:45:21
URL: http://www.myrosevalley.devote.se

Hellen

Jättefina blommor i närbild!

2014-05-09 @ 09:53:22

Emma

Hej! Jag ska åka iväg som au pair till Paris i höst men har just nu lite problem med personbeviset, eller det är lite bökigt haha, behövde du översätta det till franska eller skickade du bara in det på svenska? :)

2014-05-09 @ 13:41:08


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0