Kreativ glass-te-present

 
Hejhej på dig som läser detta, vad fin du är idag! Jag är på gott humör - och då blir alla i min närhet offer för mina komplimanger. Det är nog fredagsstämningen som smittat mig. Jag sitter här i min studio och tar det lugnt, njuter av lite normalitet, eftersom det varit så mycket resor, besök och äventyr på sistone. Vilket bättre sätt att ta det lugnt på än med en kopp te? Jag måste berätta om den fina presenten som jag fick av Emelie, den kommande au pairen i min värdfamilj! Hon var här på semester för ett litet tag sedan, och hade med sig en present till mig nämligen.  
 
 
Personliga presenter är de bästa presenterna. Ibland får man en snilleblixt och vet precis vad man ska ge bort. En sådan måste Emelie ha fått, för när hon kom hit så gav hon mig en fantastiskt fin te-kopp, som bara skrek: "Viktoria, älska mig!". Ljust rosa, fint mönster, bekvämt handtag ... Dessutom fick jag ett gott, fruktigt te - i en Ben & Jerrys-burk! Så himla kul idé, för Emelie älskar nämligen deras glass och köper massor av burkar. Och jag älskar te. Båda saker som vi älskar, så det blev en slags personlig connection på det sättet. Jag älskar det! Bra tips på personlig present! 
 
Tack Emelie, för femtioelfte gången! 
 
 
Visste du förresten att det var jag som raggade upp Emelie som nästa au pair i min värdfamilj - med hjälp av min blogg? Ärligt talat var det hon som raggade upp mig. Hon hittade min blogg och läste den ett tag, sedan började hon kommentera, och jag fann att hon hade så interssanta åsikter och var så trevlig att vi började prata. Kommentarer, mail, facebook, skype ...
 
Vips så hade jag min första vän som jag lärt känna endast genom Internet! Hon hade också bestämt sig för att bli au pair i Paris, så när min värdfamilj frågade om jag råkade känna någon som ville bli au pair nästa år, så rekommenderade jag henne. Några månader senare var det kontrakt! Jag är jätteglad över att hon ska fortsätta som au pair i min värdfamilj, för på det sättet så kan hon uppdatera mig om barnen, fixa skypeträffar och så är det kul att ha en vän när jag kommer komma och hälsa på! Tänk vad en liten blogg på Internet kan åstadkomma ... 
 
Plus en annan historia: titta vilka finga prästkragar jag tjuvade häromdagen! I parken där jag leker med barnen finns det massor av fina, planterade blomrabatter - och i tisdags hittade jag prästkragar som växte som högt ogräs bland de låga blommorna. Det var nästan en samhällstjänst att plocka dem och spara för mig själv, hihi. Lite midsommarkänsla så där i förtid. Jag älskar blommor...!  
 

Comments

Emelie

Alltså åh!! Måste ju bara kommentera här med, och berömma för hur fint du fotat! Presenten ser ju nästan finare ut på bilderna än i verkligheten, haha. Satt och tänkte för mig själv "men gud, vad din kroppen är.. och burken, säg!".

Nä, skämt åsido, det var oförskämt roligt att höra din version av hur vi träffades. Sedan älskar jag ordvalet "ragga upp" för det låter så härligt påfluget, haha. Men det är nog det bästa jag gjort förra året, alltså, att få kontakt med dig! Är hur glad som helst över det. Och ännu bättre; det fina samarbetet vi kommer ha framöver! Vad vänskap är bra :)

Svar: Nämen så snäll du är!! Jag är också glad över att vi lyckades ragga upp varandra och hoppas att det bara kommer leda till fina upplevelser i framtiden!
Viktoria - Hallon

2014-05-17 @ 13:54:34
URL: http://sockerskrin.blogspot.com

Emm

Åhh så fint och unikt. Tänk vad man kan fixa. Jättefin blogg du har. Jag har tittat runt lite och tycker du tar så fina bilder.

Svar: Åh, nämen tack så mycket! Vad glad jag blir! Javisst var det en rolig present!
Viktoria - Hallon

2015-12-02 @ 21:57:27
URL: http://www.emelisian.bloggplatsen.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0