Om klädbyten & nationalsångsmode

 
Idag bestämde jag mig för att klä upp mig lite grann till skolan, eftersom att det är torsdag och allt! Jag är lite lustig jag, för jag byter ofta kläder under dagens gång. På morgonen när jag jobbar en timme och lämnar av Adrien hos hans dagmamma så sätter jag på mig jeans, t-shirt och sneakers eftersom att det är mest praktiskt - plus att jag ofta blir lite svettig på grund av att ...
 
1) jag puttar en tung barnvagn, 
2) det slutar ofta med att vi blir lite sena, så jag får powerwalka, 
3) det är en lång uppförsbacke i slutet, 
4) jag alltid sjunger en massa sånger för Adrien, eftersom han älskar det. 
 
Av någon anledning insisterar han speciellt mycket på att jag ska sjunga i never-ending-uppförsbacken. Av dessa anledningar är jag ofta lite andfådd och lätt svettig när jag kommer tillbaka till studion, precis innan jag ska till skolan. Så därför brukar jag då sätta på mig något annat - och då kan jag ju lika gärna sätta på mig något snyggt, som t.ex. kjol, klänning, ballerinaskor ... Sådant som kan vara lite opraktiskt när man ska leka med småbarn, men funkar bra för att sitta i skolbänken. Sedan när jag ska hämta barnen på eftermiddagen igen så händer det att jag tar tillbaka den enkla t-shirt-jeans-sneakers-stilen igen. 
 
På tal om kläder! Kolla bilden på Sverige-tröjan som jag och Diana fick syn på i ett skyltfönster för två veckor sedan! Vi gick förbi en liten, dyr klädbutik och fick syn på vår blågula stolthet på en tröja. Till och med stod den svenska nationalsången skriven på ... fast utan prickar! Det fanns inga bokstäver å, ä eller ö, vill säga. Vi roade oss med att försöka sjunga sången på detta nya sätt - vilket slutade i skrattsalvor! 

Comments


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0