Det är ju nästan advent så ...

 
Ikväll är myfaktorn i mitt rum är lika hög som impact faktorn på min originalartikel! Förlåt, forskarskämt. Jag vet, vem trodde att jag skulle börja med sådana?! Det jag ville få fram var att jag sitter hemma hos mig en sådan här härlig måndagskväll och avnjuter en kopp te i ny julpyntad tillvaro! Jag var hemma hos min familj på ett kort besök i helgen och passade på att ta med mig några väl utvalda juldekorationer tillbaka till Göteborg. Med en touch av vintriga ljushållare, några röda julkulor, en liten tomte och min adventsljusstake så är det nästan ett nöje att sitta här vid skrivbordet och läsa invecklade forskningsartiklar om Alzheimer's! Ha det mysigt värre, mes amis! 

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, jag önskar att jag kunde hitta julkänslan, men det tar nog ett tag. Här är det fortfarande höstvackert med löven och 11 grader ute, nästan som om hösten just börjat! Men nästa vecka ska det tydligen droppa ned till 2 grader (är det okej att börja använda vinterjackan då?)....
Första advent på söndag! PEPPA!

Svar: Pfft, jag frös så mycket förra året att jag började med vinterjacka EXTRA tidigt i år. Usch, det var hemskt - börja med vinterjacka tidigt!! Wiho, första advent, hur ska du fira?!
Viktoria - Hallon

2014-11-25 @ 12:38:05
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Johanna

Bor du i studentkorridor? :)

Svar: Jag hyr ett rum i ett hus och delar badrum och kök tillsammans med två andra personer!
Viktoria - Hallon

2014-11-25 @ 20:09:26

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Jag och min Lina, vi ska åka till IKEA och köpa adventsljusstakar och äta köttbullar ! Och fixa lite svenskt julmys i studion! Du då?

2014-11-28 @ 09:41:11
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0