Så här kändes världen

 
 
Så här vacker och färgglad kändes världen när jag kom ut från tentan (förra helgens vackra höstväder), trots att det idag var regnigt och ruskigt. När jag i förmiddags anlände till Viktoriagatan 30 där vi skulle skriva vårt prov (nice namn, eller hur?) var jag så enormt uppjagad att jag nästan skakade, och känslorna intensifierades av att många andra var likadana. "Det har varit trevligt att lära känna er!" beklagade sig min klasskompis Felicia - bästa kommentaren, haha! 
 
Tentan skrevs i en enorm sal där hundratals personer fick plats: var och en med en stor bänk och långt mellanrum mellan raderna. Man var tvungen att ha sitt leg liggandes på bordet eftersom de som höll i provet gick runt och prickade av oss. När jag väl fick mitt prov var jag tvungen att lugna ner mig och fokusera. Som tur var kändes det här som en "snäll" tenta jämfört med alla andra gamla tentor som jag har övat på! Sakta men säkert medan jag svarade på frågorna insåg jag att det här kanske skulle gå hela vägen i alla fall. Jag satt bara halva tiden och när jag kom ut var jag så nöjd och glad för det hade verkligen gått över förväntan!!  
 
Vad ska jag göra med all min nyfunna fritid?! Jo, den här helgen ska jag göra massor av saker som jag inte haft tid att göra innan! Jag ska slösa bort timmar framför datorn genom att titta på serier och weheartit, jag ska pyssla och lösa korsord, shoppa med kompisar och träna. Åh, vad härligt att inte ha några måsten!! 

Comments

Johanna

Fina bilder!

2014-10-10 @ 23:48:57
URL: http://www.jojosmind.blogg.se

mormor

Njut!

Svar: Tack! Det ska jag!
Viktoria - Hallon

2014-10-11 @ 10:30:12

Terese

Vet exakt den känslan!
Så jäkla skönt, bra jobbat!

Svar: Visst är den underbar!! Tack så mycket! Såg att du också var läkarstudent, fortsatt lycka till med studierna! :D
Viktoria - Hallon

2014-10-11 @ 11:07:18
URL: http://inriga.blogg.se

Ulrika

AAAH, fritiden efter en tenta! inget är som den... <3 efter åtta terminer på läkarutbildningen kan jag hälsa dig att det blir bara bättre och bättre, tycker jag i alla fall :) Du har mycket att se fram emot!

Svar: Åh, vad underbart att höra! Om jag redan gillar det nu, och det bara förbättras, så vart kommer detta sluta? ;) Jag längtar! Kikade in på din underbara blogg och fann mängder av inspiration både inom skrivande (jag älskar att skriva), fotograferande och humor! Superhärlig blogg verkligen! :D
Viktoria - Hallon

2014-10-12 @ 16:38:08
URL: http://nettelblad.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0