Today's Truth #175

 
Jag har en alldeles ypperlig måndag. Började med en underhållande timme om studieteknik, som motiverade mig destomer till den följande lektionen om nukleotider, där det var mindre skratt och mer antecknande. Utan att säga för mycket tror jag att jag långsamt börjar få till det där med att anteckna rätt saker under lektionerna. Så länge det är en lärare med någorlunda röd tråd i sin föreläsning - annars blir det väldigt många frågetecken, halva meningar och "..." som jag tänker att jag ska fylla i senare. Vilket jag gör ... ibland, haha. 
 
En uppfriskande springtur i duggregnet motiverade mig på eftermiddagen och nu slutligen ska jag snart på en kompis 20-årsfest! Jag har en grym present - en bok som heter "Imorgon fyller jag tjugo", haha! 

Comments

Mimmi

Låter som en alldeles förträfflig dag. Hoppas kvällen också blir toppen!

2014-10-27 @ 18:14:49

Susanna Maria J

Så underbart att höra :D

2014-10-27 @ 18:27:33
URL: http://oslofru.com/

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Så kul att höra, Viktoria! Jag som kan fylla i mina egna luckor i dina historier (hihi, äran med att vara en vän!) blir alldeles till mig och mer uppspelt över detta inlägg än jag blivit annat. Jag hoppas du har jättetrevligt på kalaset, och berätta vad hon tyckte om det!

Ps. Jag sade ju att studietekniken kommer, peu en peu!

Svar: Alltså hur gör du?!?! Hur gör du för att fiffla med ord så att jag får ett fånigt, nöjt, glatt leende varje gång du skriver en kommentar?! Haha, hon gillade presenten! Det var så kul att träffa massor av gamla gymnasievänner igen - lite som att vi hade pausat tiden och var tillbaka vid studenten när vi allihop var ett härligt gäng!
Viktoria - Hallon

2014-10-28 @ 08:35:57
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0