Filmkväll under bar himmel

 
Det är inte bara vilda och galna upptåg som välkomstkommittén anordnar på nollningen. Igår kväll bjöd de in oss nya att titta på utomhusbio på kårhusets baksida och rekommenderade att ha med filtar och tjocktröja. Åh, det var så mysigt!! Det serverades mackor, aloe vera och godis som vi smaskade på under filmen. Det var otroligt stämningsfullt att titta på "The fault in our stars" ... under en stjärnklar himmel!! Det här med att utomhusbio är så magnifikt att det är en sådan sak som är värd att ha med på en bucketlist för livetI mitt huvud kan jag checka av denna mysiga upplevelse!  
 
Bara titta, SÅÅÅ glad var jag! Här är Diana och jag, iförda de rekommenderade tjocktröjorna - och halsdukar naturligtvis för hallå, vi är nästan parisare. 
 
 
Efter ett tag tröttnade flera av oss lite på att sitta på marken utan något ryggstöd, så långsamt började vi luta oss bakåt och fråga om det var okej att stödja sig på personen bakom. "Ja, men äsch, vi ska bli läkare, vi är okej med närkontakt!". Slutligen låg vi mer eller mindre i en hög! Mycket bra sätt att undvika kylan - plus att det var så mysigt!! Till en så gråtmild film också! Tårarna rann på de allra flesta där kan jag lova. Så himlans fin film. 
 
I jakt på en spårvagnsstation när filmkvällen var slut hamnade jag och några nyfunna vänner på Korsvägen, där vi kunde se det tindrande parisehjulet på Liseberg. Det var så fint, glimmandes i olika färger och kombinationer! Åh, att se något stort glittra i mörkret, du kan väl bara gissa vad de fick mig att tänka på...? Vackra Eiffeltornet så klart!! ♥ 

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Haha, älskar att höra om hur allt påminner dig om Paris. Hur du lyckas hitta kopplingar lite varstans!
Jag tycker själv utomhusbio är en sådan otroligt mysig grej, jag har varit på flera stycken (de anordnas varje sommar, en vecka med en film varje kväll, här i Stockholm i en stor park för alla som vill - helt gratis!). Man får verkligen en helt annan myskänsla.

Svar: När man har bott någonstans i ett helt år så är det omöjligt att detta inte sätter sina spår och förändrar hur man ser på världen. JA! Utomhusbio är en så underbar idé!! Du har helt rätt i att det är så stämningsfullt ... Jag måste gå på fler sådana!
Viktoria - Hallon

2014-09-04 @ 23:28:35
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0