Joggingtur och löven hejar på!

 
Vilken härlig start på morgonen jag upplevt idag! Jag vaknade jag långsamt, drog mig i sängen medan jag hörde dova ljud från några som redan var uppe i byggnaden. Jag tittade upp i taket och en oväntad tanke slog mig: "Idag ska jag börja dagen med en joggingtur." Sagt och gjort - på med skorna, upp med håret och slå lite på kinderna för att vakna till (jag är fruktansvärt sömnig på morgonen)
 
Det blåste kallt, men stundtals smög solen sig fram och det var redan mycket människor ute på gatorna. Jag sprang inte genom samma fina natur som på bilden (skogen Bois de Boulogne i Paris i våras), men samma outfit bar jag, haha! Precis i början av turen blev jag så peppad och full av höststämning när jag sprang på en gata där en massa fallna löv virvlade omkring i vinden. Plötsligt fick jag medvind och det kändes som att alla löven glatt sprang med mig och hejade på!! Energikick! 
 
Jag lyckades naturligtvis irra bort mig bland alla höghus, men onlinekarta på mobilen räddade mig. Som tur var kände jag mig full av ork och var riktigt taggad, så det gjorde inget att sträckan blev längre än jag trodde! Nu är jag full av endorfiner och energi och känner mig redo för ... tja, ALLT! Jag borde börja min helg så här oftare! 
 
Ha en supertrevlig lördag fina du! 

Comments

Sarah

Det är fantastiskt hur positivt du ser på allting! Jag borde också försöka göra det. Tyvärr startade min lördag med att skriva tenta, men jag fick ju iallafall träffa min fina klass en extra gång den här veckan och nu i efterhand känns det så skönt att ha tentan gjord! :)

Svar: Åh, så skönt att ha tentan avklarad! Klart du ska vara nöjd med det! Haha, att se positivt på saker är en utmaning, men det är absolut värt det när man mår så otroligt bra själv av det istället för att sura/oroa sig/se negativt på saker!
Viktoria - Hallon

2014-09-27 @ 18:20:42

Gabriella

Wow vilken fin natur att springa i, var det första jag tänkte på när jag såg bilden. Finns det så fina ställen i Göteborg var den andra tanken. Synd att så inte var fallet. Hoppas att du tar dig till Skatås någon gång och kollar hur natur ser ut där, men gatorna i staden funkar ju också bra att springa på. Ha en rolig kväll!

Svar: Tack så mycket! Jag ska försöka hitta lite fina ställen här i Göteborg också, men vi får se hur lång tid det tar innan jag är ambitiös nog att leta!
Viktoria - Hallon

2014-09-27 @ 18:23:31


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0