Party på spårvagnen!!

 
Välkommen ombord på det rullande partyt! Jag hade en superrolig kväll igår på spårvagnssittningen!! Vi samlades ett stort gäng läkarstudenter på Wavrinskys plats och hurrade när den pimpade spårvagnen anlädde! In knödde vi oss allihop bland girlanger, flaggor och ballonger och sedan bar det iväg! 

 
Jag, Therese, Diana och Olivia fixade till oss bra platser mitt emot varandra och njöt av att glida runt i staden och att se på ett mörkt Göteborg (när man väl såg någonting). Jag kupade händerna runt ansiktet och kikade ut i nattmörkret, men insåg att jag var helt lost nästan hela tiden. Istället underhöll vi oss med att vinka till alla vi åkte förbi och reaktionerna var urroliga. Allt från ignorerande personer till härliga gamlingar som vinkade tillbaka, men generellt var förvirringen stor, haha! 
 
 
Vi sjöng, tog selfies och åt mat. Den göteborska middagen som utlovades var korv och mos, haha. Maten var inte direkt höjdpunkten på den här resan: det var ju sällskapet som var det bästa! 
 
 
Temperaturen var stekhet inne i spårvagnen och speciellt varmt (och kul!!) var det på de två dansgolven, ett fram och ett bak, som blandade dagens hits med härliga nittiotalslåtar - sådana vi dansade disco till när vi var små, haha! Det blev tre timmars festande, dansade, skrattande på spårvagnen och kvällen var SÅ GRYMT ROLIG!!! 

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Haha, oj, vad jag är imponerad att de fick till dansgolv i en trång spårvagn! Då måste man sett till att dansa tätt, va? ;)

Svar: Ja, absolut. Men du vet väl att ju närmare desto roligare? ;)
Viktoria - Hallon

2014-09-12 @ 11:10:06
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0