Underbar fest med 20-talstema!

 
Tjusigheten var på topp igår kväll när jag och Diana gjorde oss i ordning för att gå på 20-talsfest! Det var en finsittning ordnad av studentkåren med The Great Gatsby som tema. Alla var otroligt snygga kan jag lova! Tjejerna hade gått all-in med hårprydnader och klänningar och killarna var urstiliga i sina kavajer. Jag och Diana hade en liten photoshoot innan vi åkte dit för att föreviga vår elegans!
 
 
 
Efter en del förundrande blickar från människor på gatan när vi tog spårvagnen, anlände vi till festen där vi möttes av pampiga ballonger, fördrink och tilltugg, samt en live-pianist som spelade klassisk musik. Vi minglade runt bland de andra studenterna och vart man än vände sig hörde man: "Nämen så snygg du är!".  
 

Stämningen var härlig och jag är imponerad av hur engagerade alla var i sina utstyrslar! 
 
 
Under kvällen satt vi utplacerade i hela rummet och avnjöt en trerättersmiddag, som var riktigt god! Det hölls tal från hedersgäster som välkomnade oss nya studenter och uppmanade oss att njuta av av den här tiden. Samt sjöng vi några sånger, fick se lite uppträdanden och lyssna på ytterligare tal: de bästa var från två stundenter som höll fenomenala tal till mannen respektive kvinnan! 
 
Trots mysig atmosfär med levande ljus i rummet blev det ändå kallt förvånansvärt nog - för oss tjejer i tunna klänningar i alla fall. Killarna hade ju kavaj och några väst så de blev varma och fick ta av sig ... och några gentlemen lånade ut sina kavajer till oss tjejer som frös! Så snällt och charmigt!
 
Jag och Olivia ville busa lite med hennes bordskamrat Marcus och sa följande till honom: "Marcus, det är så här att vi ska ha en liten tävling. Vi fryser. Så vi tänkte att den av oss som gör allra sötast puppy eyes får låna din kavaj." Han gapskrattade och när jag och Olivia blinkade oskyldigt med ögonen skakade han skrattande på huvudet och försvann iväg ... men kom tillbaka med två kavajer!! Ni förstår den underbara, lättsamma stämningen, haha! 
 
Lite senare på kvällen kom kårens orkester in och spelade, det blev riktigt drag! 
 
 
... och vi alla fick "sittdansa" till musiken, vilket gav upphov till skratt och stoj! Efter middagen blev det dansgolv och vi var några stycken som körde lite charleston i ära till kvällens tema! Som du förstår av min överdrivet positiva text var det en fantastiskt rolig kväll som jag sent kommer glömma!!  

Comments

Emelie

Låter ju hur kul som helst! :D Antar att det bara var läkarstudenter? Ska antagligen börja läsa Media- och kommunikationsvetarprogrammet på gu till våren och undrar ju lite hur studentlivet är! Men ditt verkar toppen ju! :D

Svar: Det var grymt kul! Nej, vi var faktiskt blandade! Vi var endast från termin 1, men majoriteten var läkare plus en del logopeder och medicinare! Så spännande att du också ska börja studera! I alla fall så har mitt varit grymt hittills, jag hoppas att det blir härligt för dig också!
Viktoria - Hallon

2014-09-28 @ 13:15:26

Daniella 🌙

åh, studentlivet låter ju underbart <3

Svar: Det är fenomenalt!! Jag är helt förälskad i det redan!
Viktoria - Hallon

2014-09-28 @ 13:24:05
URL: http://daniellachanelle.se/

Agnes

Åh, så snygga kläder!!

Svar: Tack så mycket snälla du!
Viktoria - Hallon

2014-09-28 @ 13:26:10
URL: http://agnesbjurek.blogg.se/

Veronika

Vad kul ni såg ut att ha! :D Tur att det kommer fler sittningar som förmdoligen komemr vara lika roliga :D

Svar: Håller tummarna för det!!
Viktoria - Hallon

2014-09-28 @ 19:10:37
URL: http://veroniqa.blogg.se

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åååh, jag ser så fram emot att höra allt i telefon! Herrejösses! Och speciellt en persons reaktion om din utstyrsel, givetvis.. ;)

Et vous êtes TROP belles!

Svar: SÅ KUL!! Kan knappt vänta på att få berätta allt! Oh merci, jolie Emelie! (C'est ton nouveau surnom! Jolie Emelie!)
Viktoria - Hallon

2014-09-28 @ 22:56:09
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Malin

SLDKHFLEIHFSKDJHFALKJ! Det är allt jag har att säga om de här fantastiskt vackra och glamorösa bilder... SÅ FINA!

Svar: ÅH TACK!! Det var så kul att rota fram kamerakunskaperna, det kändes som att de låg alldeles för djupt ner! :O
Viktoria - Hallon

2014-09-29 @ 13:34:53
URL: http://lightsinlondon.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0