Une lettre ou deux ou trois ...

 
Jag älskar snigelpost, det känns mycket mer verkligt att få något i handen snarare än på datorskärmen. För någon vecka sedan slog jag mig ner vid skrivbordet och skrev flera brev, vykort och pysslade ihop ett gäng scrapbooking-kort. Pyssel är så mysigt! 
 
Några stämningsfulla höstkort skickade jag till ett par vänner för att meddela om min nya göteborgsadress, samt skickade jag ner några brev till Frankrike. Ett var till min franska värdfamilj, eftersom lille Adrien fyller år nu i dagarna! Jag blev jättenöjd med det enkla kort som jag pysslade ihop åt honom, det är det ovan! Det står: "Grattis på födelsedagen, Adrien. Ha en WROOM dag! Puss och kram! Viktoria". Han älskar bilar nämligen. Åh, franska minnen ... ♥
 
C'est vrai que Paris est dans le passé, mais ça ne veut pas dire qu'elle n'est pas dans l'avenir aussi... 
 
 
Valentin och jag ♥ / Adrien och Héloïse. Foton av Diana från Paris. 
 
P.S. Jag skypade med min värdfamilj idag!!! Åh, det var så underbart att se barnen igen, trots dåligt internet. Adrien pratade så duktigt och han öppnade mitt brev och mina presenter framför mig på Skype (skickade klistermärken och suddgummin i form av fordon). Alla var så glada! Jag berättade för mina värdföräldrar (båda läkare) om plugget och visade en bild på äggstockar ur boken jag hade framför mig och berättade att jag studerade embryologi - de skrattade igenkännande och verkade imponerade! Idag pratade en föreläsare om hjärtat och då tänkte jag på Caroline och Arnaud ... (hjärtspecialister) ... och drog en glädjens suck över vilken otrolig tur jag hade att ha hamnat i den familjen. 
 
Det var så kul att få prata med dem allihop igen! Där räknas även Emelie in, min efterträdare och goda vän som är expert på att njuta av Paris! Vi diskuterade våra liknande liv (vi har bytt plats, från au pair till universitetet och tvärtom) och hon inspirerade mig som vanligt! Det totala samtalet blev ungefär en timme och trots några sorgens bultningar i hjärtat är jag så glad nu efteråt! Längtar innerligt tills jag ska åka och hälsa på ... i vinter!!  

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Fy, vad du är saknad, fina vän. <3

Svar: Åh :') <3
Viktoria - Hallon

2014-09-17 @ 23:46:24
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Mimmi

Vilken hjärtlig bild på dig och Valentin!

2014-09-18 @ 05:20:51

teruko

Tror att familjen också har haft tur, som fått först dig och sedan Emelie som au pair. Ni verkar båda vara härliga personligheter!
Håller med helt dessutom om att snigelpost är en överlägsen upplevelse.

Svar: Tack, så snällt sagt!! Ja, men eller hur, visst är handskriven post underbart!
Viktoria - Hallon

2014-09-18 @ 09:07:57


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0