Överpeppad nalledoktor!

 
Är jag inte tjusig i pimpad nalledoktorrock? När 150 förskolebarn igår invaderade universitetet under vårens Stornallesjukhus var jag frivillig att hjälpa ömmande gossedjur för att bota deras brutna öron, halsfluss och ont i svansen med bandage, spruta, medicin, plåster och en massa bus och glädje! 
 
 
 
Det var enormt kul! Jag tog hand om två respektive tre barn på de två passen och de var intresserade och lekglada precis som jag! Förmodligen syntes det att jag var ganska överpeppad inför första passet, för ett av mina barn sa en så rolig grej precis i början när en av nalledoktorerna presenterade. Jag satt i publiken med "mina barn" och lyssnade, och när nalledoktorn sa att hon hade "en vän som var väldigt sprallig, glad och gillade att dansa" (hon menade den enorma nallen som opereras i bilden här ovan, som strax skulle komma inhoppandes på scenen) så började ett av mina barn peka på mig ivrigt och viskade upphetsat: "Det är du! Det är du, eller hur!!", varpå jag började gapskratta! 
 
 
Jag och Olivia visar upp våra skills med stetoskopen! Vilken toppendag - jag älskar barn och precis som jag skrev på instagram så imponerades jag otaligt många gånger av deras kreativitet och intellekt! ♥

Comments

Melody

Jo, du klär väldigt fint i nalledoktorrock! Mysigt inlägg.

2015-04-22 @ 06:02:43


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0