Regn = godkännande att höja mysfaktorn

 
Direkt när solen gick i moln och regnet började falla denna onsdagskväll så gned jag händerna mot varandra ondskefullt och log ett lurigt leende. Sedan svepte jag in mig i halsduk och filt, samt gjorde mig en kopp rykande hett te. När det regnar är det obligatoriskt att höja mysfaktorn extra, moahaha! Häromdagen gjorde jag detta också, men då försvann regnet snabbt och ersattes av sol. Jag får erkänna att jag faktiskt blev lite besviken över att mysigheten försvann så fort, men funderade på om det ens var okej att bli ledsen av sol...
 
Som tur var fick jag då det sagt till mig att jag är svensk, vilket gör att det är helt okej att klaga på vädret oavsett vilket väder det är, haha! I vilket fall är jag nu nöjd över att det småmörkt och luktar alldeles friskt och regnigt samtidigt som jag har det varmt och gosigt inne i mitt rum! 
 
På kvällens mysmaxade pluggagenda ligger repetition av dagens föreläsning om Parkinsons och Huntingtons sjukdomar, samt hur man behandlar huvudvärk! Ha en megamysig kväll! 

Comments

Emelie Blad

Haha, det där är så knasigt sant! Hur mycket jag än njuuuter av soliga promenader i Paris, så längtar jag lite till helgen när jag vet att det ska ösregna tre dagar i sträck - bara för att det ska vara extra mysigt att ligga hemma och se serier, utan lust att krypa ur täcket!

Svar: Absolut, det är så toppen när man bara kan stanna hemma och vara mysig, skypa, sitta vid datorn och göra ingenting ... Hrm, och plugga så klart, hrm ...
Viktoria - Hallon

2015-04-29 @ 21:18:20
URL: http://sockerskrin.blogg.se/

Agnes Åberg

Åh vad mysigt det ser ut. Jag blir så plugg-inspirerad när jag läser din blogg. Har fortfarande en tanke på att utbilda mig till läkare i framtiden men samtidigt finns det så mycket mer... Hmm... :)

Svar: Vad härligt att höra att jag inspirerar dig till att plugga! När jag skriver om sådana saker är det alltid ett försök att inspirera mig själv också, haha! Absolut, det finns många möjligheter - håll ögonen öppna!
Viktoria - Hallon

2015-04-29 @ 21:55:56
URL: http://agnessan.blogg.se

erica

åh, idag är det en sån dag här :} håller med dig att det är mysigt och ja, är man svensk får man klaga på vädret, oavsett om det är fint eller regnigt ;}

Svar: Håller helt med, ibland måste man njuta av att vara svensk och tänka på alla fördelar (som att få klaga på vädret)!
Viktoria - Hallon

2015-04-30 @ 15:54:43
URL: http://ericaskyllkvist.se

teruko

"Dåligt" väder är liksom kravlöst, tror det är därför man faktiskt kan längta efter det ibland! (Stämmer dock inte på ditt pluggagerande denna gång... Bra karaktär där!)

Svar: Tack så mycket, haha! Ja, visst är det skönt ibland utan några prestationskrav! Gällande plugg är det mer på det hållet att när det är bra väder har man dåligt samvete för att man är inomhus och pluggar, men när det regnar så har man inga ursäkter! ;)
Viktoria - Hallon

2015-05-01 @ 09:52:28


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0