Inget skriker "ledighet" mer än en god brunch

 
Jag fullkomligen strålar av lycka idag! Inte bara fick jag ordning på wifi i min nya lägenhet igår kväll (till min enormt stora förtjusning), utan även för att jag efteråt sov riktigt bra, för första gången på länge. Inget vaknande tidigt på morgonen av att jag är orolig över att vara försenad till något, inte av att jag är för varm eller kall - utan bara riktigt härlig 10-timmarsskönhetssömn. Jag vaknade förvånad, men utvilad och oerhört nöjd. Tänk vilka mirakel bra wifi kan åstadkomma, hihi. 
 
"Home. Definition: Where wifi connects automatically." 
 
 
 
 
En underbart god brunch fick därför starta min dag! Än har min pluggvardag inte börjat, så det gäller att njuta medan jag kan! Voilà brunch à la Viktoria: scones (med solrosfrön/pumpakärnor/utan topping), antingen med smör, ost, gurka och tomat - eller björnbär-/jordgubbssylt. Samt en kopp av mitt favoritte "Malmöblandning" och ett glas apelsinjuice. 
 
Efter att ha stylat mitt bord lite snyggt med den goda brunchen, och fotograferat naturligtvis, smakade jag på sconesen. Jag pausade med brödet i munnen medan min hjärna blev plötsligt tyst innan den utbrast: "Mmm! Himmelskt!". De blev lyckade! Jag hade kikat på lite olika recept innan och slutligen höftade jag ihop ett par stycken med min fantasi. De innehåller vetemjöl, salt, bakpulver, kvarg och smör. Facile, mais délicieux! (Enkelt, men delikat!) 
 
 
 
Alldeles mätt och nöjd chillar jag nu i soffan och lyssnar på min (för tillfället) favoritartist - en fransk sångare kallad Vianney. Hans album Idées Blanches är så grymt bra - speciellt låtarna Pas là, Veronica och Les gens sont méchants ♥
 
Ha en alldeles fantastisk dag, mina vänner! 
 
 
 

Comments

Ambu

Underbaaart! Life is good :)!

Svar: Visst är det så! :D
Viktoria - Hallon

2015-08-18 @ 13:29:31

Anonym

Vackert! Själv var jag uppe extra tidigt för att inte missa skolstarten på Lane-Ryrskolan. Glada sånger och ballonguppsläpp :-) Ha en fortsatt bra tisdag!
Kram Ewa

Svar: Hej Ewa! Åh, vad härligt att höra! Jag hade glömt bort ballonguppsläppet, men nu fick du massa minnen att komma tillbaka! Minns att jag tyckte det var så häftigt som liten 6-åring! Ha det strålande själv! Kram!
Viktoria - Hallon

2015-08-18 @ 13:36:07

Julia Hill

Hej! Jag ville bara berätta lite kort om att jag läst din blogg ett tag (hittade den genom att du kommenterade på min gamla blogg så det kanske inte är alltför långsökt att du kommer ihåg något om vem jag är :)) Hur som helst har jag haft som mål så länge jag kan minnas att bli läkare, men tvekade en del under min gymnasietid om jag skulle klara av det, om man skulle bli helt begravd i plugg, och om jag ens skulle få tillräckligt bra betyg för att ta mig in. Men blev verkligen superpeppad av att läsa om din vardag här och även om det är mycket att göra så verkar det verkligen roligt också! Tog studenten i våras och fick för bara några veckor sedan reda på att jag kommit in på läkarlinjen i Linköping, och nästa vecka börjar jag studera! Blandade känslor såklart med allt vad det innebär att flytta hemifrån, men mest jätteroligt! Nu blev detta en väldigt rörig kommentar, haha! Men jag ville bara säga att det hela känts mycket mindre läskigt och obekant när jag läst vad du skrivit här. Väldigt bra blogg, hoppas du fortsätter skriva och fota här!

Kram!

Svar: Hej Julia! Du satte precis ett enormt leende på mina läppar! Jag känner igen dina tankar från mina egna: funderingar på om jag skulle fixa läkarprogrammet, och sedan pepp blandat med nervositet inför att börja. Jag tycker inte det blev en rörig kommentar, bara härligt känslofylld! Tack så jättemycket för att du berättar att du uppskattar min blogg; det värmer hela min insida! Kram på dig och stort lycka till i Linköping!!!
Viktoria - Hallon

2015-08-18 @ 14:34:45
URL: http://juliahills.blogg.se

Anonym

Vilken inbjudande brunch du lyxade till med, så här en vanlig tisdag. Det gäller att ta tillvara alla lediga stunder innan skolan börjar och njuta av dem! Kul att du lyckades med ditt eget sconerecept. Fina, ljusa bilder!

Svar: Visst är det så! Jag njuter för fullt - snart är jag ju nedgrävd i plugg igen! Tack så mycket :D
Viktoria - Hallon

2015-08-18 @ 16:50:23

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Alltså, finessen och kompositionerna i dina bilder, återigen! Samtidigt som jag själv lyssnar på Vianney (som du introducerat mig för) och hör din klingande röst "en blomma lyser verkligen upp en bild!".

Svar: Det var länge sedan jag blev så glad över en så kort kommentar, men jag sitter verkligen och storler! Jag älskar när vi har umgåtts och har fått sådana fina minnen!!! Hihihi, jag lever efter mina läror (när det gäller fotografering i alla fall)!
Viktoria - Hallon

2015-08-19 @ 09:46:59
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0