Dream big, work hard, stay classy

 
Motivationen har fått en ny, DUBBEL uppsving idag! Efter en vecka med mycket trötthet och stress insåg jag att det är 1,5 vecka kvar till mina två tentor och jag satt där där vid bordet med plugget framför mig och hoppades på ett mirakel. Då slog det mig. Det är JAG som skapar alla eventuella mirakel. Om jag lägger ner mycket tid och engagemang och verkligen satsar hårt på att klara det här så ger jag mig själv min bästa chans till att lyckas! 
 
Efter att några inspirerande youtube-videos igår så bestämde jag mig idag för att ta ett av deras tips. En tjej hängde upp en snygg klänning som hon tränade för att komma i, som träningsmotivation. Jag som själv tränar regelbundet tyckte det här var en bra peppning och gjorde samma sak (klänningen var dock inte för liten, men jag kan ju motiveras till att träna för att bli ännu snyggare i den!)
 
Det kändes dock som att något saknades. Jag behövde motivation till något mer. Plugget. Vips, så blev stetoskopet en perfekt accesoar! 
 
 
Dessutom fick jag de goda nyheterna att jag blev godkänd på omtentan i fysiologi (deltenta 2) som jag gjorde för 2,5 vecka sedan!!! Hurra! Den sista tiden innan jag skrev den tentan pluggade jag stenhårt till den - speciellt den sista dagen, och där tror jag att jag vann flera poäng bara för att jag vägrade att ge upp utan hela dagen sa: "Jag ska bara gå igenom en sida till... En sida till... EN sida till..."
 
För att orka genomföra svåra saker är mitt tips: beröm dig själv när du klarat något svårt! Var glad, nöjd och stolt! Klappa dig på axeln, krama dig själv, belöna dig med positiva tankar och värme! Man ska inte bara tänka "Jaja, det var ju bra" och kasta det åt sidan för att man är så insnöad på att man måste klara nästa utmaning som väntar. Nej, idag ska jag riktigt NJUTA av den här framgången och berömma mig själv för allt det hårda arbete jag lagt ner! På så sätt kommer jag förhoppningsvis orka lägga ner lika mycket tid och kraft till nästa tenta! 

Comments

Moster Karolina

Det är ju underbart! Grattis till den godkända tentan och lycka till med att skapa dina mirakel! Yes, det är bara du som kan göra det :)

Svar: Jag ska verkligen göra mitt bästa för att få de där miraklena att uppstå! :D Stort tack!!
Viktoria - Hallon

2015-12-08 @ 19:58:56

Sara

Grattis till tentan! Var stolt över dig själv! :D

Svar: Tack så jättemycket! :D
Viktoria - Hallon

2015-12-09 @ 10:41:51


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0