Franskt middagsmys och busig målarfärg

 
Så här i mellandagarna tar jag det mest lugnt och försöker kombinera den lov-iga ledighetskänslan med någon slags nyttonivå. Gällande ledighet försöker jag att krama familjemedlemmar så mycket att de håller sig några veckor framöver, umgås med vänner som är hemma över jul och allmänt hitta på roliga saker - som till exempel var jag ute på ett underbart restaurangbesök i helgen på franska Ma Cuisine i Göteborg! Det var så kul att beställa på franska, äta en galet god och autentisk boeuf bourignon och till och med få lite komplimanger för min franska från servitören, hihi. Jag var så tacksam mot mitt sällskap över att ha blivit överraskad med denna perfekta middag! 
 
 
 
På nyttosidan har jag och min pappa målat om min etta i vitt (han på ett skickligt sätt och jag på ett... ehm... bra nybörjarsätt!). Samt har jag börjat plugga utvecklingsbiologi, vilken är en del av anatomin där vi lär oss hur ett befruktat ägg utvecklas till en anatomiskt färdig organism! Om liv någonsin blir färdigt, vill säga - det känns som att jag utvecklas hela tiden! (Dock som tur är så sprutar jag inte fler extremiteter kors och tvärs, utan jag håller utvecklingen främst mental, haha). 
 
Ha ett par strålande mellandagar, fina människa! 

Comments

Sara

Här har det också mellandagsmålats - snacka om att extremitetssprutande hade varit praktiskt då! Helst något annat än de många vänsterfötter vi ser ut att ha målat med, dock... Lycka till med embryologin! :)

Svar: Hahahaha Sara, jag dör så fyndig du är! Roligaste kommentaren på länge! Tack och hoppas att målningen blev bra!!
Viktoria - Hallon

2015-12-28 @ 21:22:31


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0