Gemytligt restaurangbesök & Göteborg äger

 
PLUGGLEDIGT!!! Tentan är avklarad och jag tänker inte plugga på en VECKA!! I och för sig blir det föreläsningar måndag och tisdag, men all tid som inte spenderas på universitetet den följande veckan tänker jag hålla helt fria från studerande. Imorgon blir det även en praktikdag på barnkardiologen - ska bli SÅ kul! 
 
Jag insåg att jag hade glömt posta inlägget från den oerhört mysiga födelsedagsmiddagen som jag var iväg på förra veckan, då jag slängde plugget på hyllan för kvällen, provade mitt nya, röda läppstift och begav mig ut på restaurangbesök tillsammans med ett härligt gäng för att fira fina Thereses födelsedag! 
 
 
Födelsedagsbarnet Therese, Anniina och Joel! Vi blev totalt ett gäng på 9 personer som skulle dinera, och vi hörde restaurangpersonalen kalla oss "det stora sällskapet", vilket fick oss att känna oss viktiga, hihi. 
 
Olivia et moi! 
 
Vin i alla färger: vitt, rött, rosé! 
 
Restaurangen vi åt på var Vino Pasta Due, och jag fullkomligen ÄLSKADE all mat och dryck som jag intog där! TIll huvudrätt valde jag en pastarätt med champinjoner, mozzarella och chorizo - där varenda en av dessa uppnämnda saker förvånade mig genom att vara extremt goda! 
 
Tartufi di cioccolata (chokladtryffel) valde jag till efterrätt: en liten tårtbit med ett lager vardera av mjölk-, vit och mörk choklad. Oh... My... Chocolaty... God... 
 
 
Mycket prat, skratt, matnjutning, fotoblixtar, födelsedagssång och presentöppningar gjorde kvällen supertrevlig! Vi läkarstudentskompisar gav Therese ett tvåvåningstårtfat fyllt med hemmabakta kakor och lika hemmagjort godis. Kvällen till och med avslutades på ett strålande sätt när jag för första gången i år såg vyn över det vackra, upplysta Lisebergstornet från Korsvägen! Jag älskar Göteborg!!! 

Comments

Frida

Härliga bilder :)

2015-12-20 @ 09:19:10
URL: http://fridanyburgs.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0