I dessa decemberdagar

Långa dagar med genetikföreläsningar muntras upp av härliga kompisar! 
 
Man skulle kunna tro att plugget håller på att lugna ner sig inför jul, men nix pix! Vi har lektioner fram till och med 22 december, tro det eller ej! Innan dess ska i alla fall jag hinna med att göra både en tenta och en munta (muntlig tenta) i fysiologi, vilket gör att jag har fullt upp. Därför har det varit lite tyst på bloggen de senaste dagarna, för när det allra viktigaste i mitt liv ska prioriteras så sjunker det ner till: plugg, familj, vänner och träning.
 
Men de roliga saker som jag faktiskt HAR hunnit med i dessa decemberdagar är följande! 
 
Både en och två dagar hann passera in i december innan det slutligen blev riktigt julmys i min lägenhet! Även hade jag gått och längtat efter lussebullar i flera veckor och slutligen bakade jag mig en halv sats! Enormt mumsiga! 
 
Det har funnits glada stunder, och... pluggiga stunder. 
 
Det blev härligt julmys tillsammans med Diana, Anniina, Therese och Olivia med lussebullar, skumtomtar, pepparkakor, kola, julmust, glögg... och julklappsutdelning! 
 
Plus julstämning med härlig musik från Anniina på fiol, Diana och Olivia på piano och skönsång från mig och Therese! (Fast jag får erkänna att jag mest fotade, haha!). 
 
Det är mycket som händer just nu i mitt liv (jul, plugg, privat) och jag har många stressmoment, så jag försöker verkligen att fokusera på två saker: att göra de saker jag måste göra och att göra de saker som får mig att må bra. Så om jag inte hörs av ibland så vet ni att jag försöker överleva på bästa möjliga sätt (gör man förresten inte alltid det?), men jag lovar att jag kommer kika in här på bloggen så ofta jag hinner! Ha det helt fantastiskt så länge, hördu! ♥

Comments

Annsoh

Fina bilder! :D

Svar: Tack så mycket!
Viktoria - Hallon

2015-12-07 @ 20:11:36
URL: http://annsoh.forme.se

Amanda

Åh så mysigt med livemusik! :)

Svar: Ja eller hur! :D
Viktoria - Hallon

2015-12-07 @ 21:52:01
URL: http://momentswithme.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0