Pluggträff med varm choklad & varm vänskap

 
Denna mysiga torsdagskväll hade jag och fina Anniina bestämt pluggträff hemma hos mig efter en dag full av genetiklektioner. För att belöna oss själva lite i förväg för allt hårt arbete vi skulle lägga ner så gjorde vi varsin urgod varm choklad! Den värmde och sockrade upp oss rejält så att vi orkade gå genom hela området kvinnlig reproduktion inom fysiologi under två koncentrerade timmar.
 
Det var så oerhört snällt av Anniina att hjälpa mig att plugga till detta området som hon kan grymt bra - hon var en strålande, pedagogisk lärare och efteråt kunde jag faktiskt svara på tentafrågorna inom det området! Att sitta och diskutera ett ämne och förhöra varandra är ett grymt bra sätt att lära sig på! Jag hade aldrig klarat mig genom läkarprogrammet utan vänner som henne! Jag är evigt tacksam!!! ♥♥♥ 
 
 
Våra varma choklader gjorde vi på mjölk, kakao och socker (enligt det här receptet), och toppade med vispgrädde, mini-marschmallow och kanel! Mums! 

Comments

Mika

Vilken mysig vinterbild med snögubbar och varm choklad!

Svar: Nämen tack! :D
Viktoria - Hallon

2015-12-04 @ 08:02:22

Erica

Så gott det såg ut med varm choklad! :D Mums! Gäller att ha sina trix för att få energi till plugg!

Svar: Visst är det så! :D
Viktoria - Hallon

2015-12-04 @ 08:55:29
URL: http://ericaskyllkvist.se

Emelie

Vilken julstämning man får av det har inlägget!
Och chokladen ser café-god ut, med vispgrädden och minimarshmallowsen.. Det är en sak jag verkligen uppskattar med dig - hur du går all in i saker och gör dem SÅ BRA.

Plus, nu har du dessutom koll på konsekvenserna av otukt, och det är bra både för och efter tenta ;) ;) ;)
Haha, men skämt åsido - skönt att ha lite bättre koll!

Svar: Åh, tack så jättemycket, min fina Emelie! Jag tycker om att gå all the way, och älskar när resultatet blir tillfredsställande (speciellt när det blir så bra att andra också lägger märke till det ;) ).
Viktoria - Hallon

2015-12-05 @ 07:27:36
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0