Kvällspodcast med läkarstudenten

 
Idag låter jag fingrarna vila och lägger istället upp en liten podcast som jag gjort på efterfrågan! Den här spelade jag in igår kväll och berättar lite om tentastress på olika terminer och varför den är så jobbigt för nyblivna högskole-/universitetselever, samt tar upp lite av mina egna studietekniker och försöker peppa lite till att fortsätta kämpa i plugget! Ha en go kväll, vänner! 
 
 

Comments

Tove Kjaerran

Helt underbart fin pod! Satt och skrattade med och lyssnade, väldigt trevligt :-) Du har en väldigt behaglig röst att lyssna på!

Svar: Åh vad roligt att höra, vad snäll du är! Tack! :D
Viktoria - Hallon

2015-02-18 @ 22:38:03
URL: http://tovekjaerran.blogg.se

FrökenTV, bloggen om tv och film

åh kul med pod :D

2015-02-19 @ 14:15:26
URL: http://efji.blogg.se/

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Så himlans härligt att höra dig småbabbla/prata... Både för att dina tips är så upplyftande, men också för att det är som att du pratar med en god vän. Du har liksom den tonen, så öppen och generös med dina ord. (eller är det bara jag som läser in, för att jag "känner dig"?)

Svar: Jag har fått höra att jag hade en ovanligt len/mjuk röst i den här podden, haha! Men det är för att det är sent på kvällen och jag vill inte föra massa väsen om mig och väcka de andra. Gällande tonen föreställde jag mig faktiskt att jag pratade med en vän och försökte att använda ett så öppet och vänligt sätt som jag kunde. Du märker nog likheten, eftersom jag pratar som en vän med dig... min vän! Saknar våra samtal i telefon! Jag åker hem i helgen, kanske ska vi slå en signal då?
Viktoria - Hallon

2015-02-19 @ 14:35:21
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Sara

Åh vad kul att höra! :)

2015-02-19 @ 16:25:48
URL: http://https://resaelivet.wordpress.com/

Martina

Vad roligt att du spelade in en pod! Det var som väntat mycket intressant och din röst är så behaglig. Fortsätt gärna med det! :)

Svar: Härligt att du gillade den, tack för idén! :D Ja, vi får se, kanske blir några fler!
Viktoria - Hallon

2015-02-19 @ 20:05:33


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0