Stickträning!

 
KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS. 
 
På universitetet finns möjlighet att vissa dagar öva på olika sorters praktiska moment som utgör en del av utbildningen, på ett kliniskt träningscentrum. Idag bestämde jag och Therese oss för att gå dit för att öva på venprovstagning eftersom det var länge sedan sist. Jag tycker om att blanda in praktik inbland all teori, som motivation och övning. Vi fick först en kort genomgång av en sjuksköterska som repetition, varpå vi övade på attrapper (låtsasarmar) och sedan bestämde vi oss för att försöka på varandra! 
 
 
Jag är stolt över Therese som lyckades sticka mig eftersom jag har praktiskt taget obefintliga vener! Vi kom överens om att jag på något sätt lyckades leva ändå. 
 
 
Therese å andra sidan hade riktigt fina vener och jag lyckades pricka rätt på henne också! 
 
 
 
Eftersom vi båda är ganska oerfarna så här kort in i utbildningen så blev vi båda lite stressade och oroliga för att göra varandra illa, men det gick ju bra. Därför tycker jag att det är så bra att träna, för varje gång kommer vi att bli lite säkrare och skickligare. Min smärtgräns är ungefär lika med noll, så att försöka höja den är också en fördel, haha! 

Comments

Melody

Så bra att kunna få in lite praktik mellan all teori. Ni är duktiga och modiga!

2015-02-17 @ 09:21:01


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0