Weekend fun

 
Denna helgen har varit ytterst trevlig eftersom jag har hittat på massor av kul! Hoppas att ni hade en underbar Alla Hjärtans Dag! Jag påbörjade firandet lite tidigare, nämligen på fredagskvällen då det blev girls' night out tillsammans med de gamla goingarna från min gymnasieklass: Marianne och Emelie! ♥ 
 
Kvällen startade med dundergod middag hemma hos Marianne, som hade lagat kycklingenchiladas till oss! 
 
Med en glittrig utsikt över Göteborg och en virvlade toft av tulpaner vid matbordet avnjöt vi middagen och gjorde en hel del catching up! 
 
Biomys blev det senare under soiréen då vi gick för att se den omtalade Fifty Shades of Grey. Som om inte det räckte så drog vi sedan ut och dansade till sent på natten. Det var en ultimat, megakul tjejkväll!!! 
 
 
På själva hjärtanens dag blev det en tripp ut till IKEA tillsammans med mitt läkarstudentsgäng för att avnjuta en urgod brunch. Sérieusement, c'était délicieux...! Jag var riktigt trött när vi vandrade omkring bland all inredning, men lyckades ändå få ur mig flera av mina klassiska, avgudande kommentarer som "Åh, vad fin!!!" åt allt möjligt som jag fick syn på och gillade. Några smågrejer fick följa med hem, men innan dagen var slut var jag även på fika tillsammans med en jättetrevlig fransk-svensk läkarstudent som jag fått kontakt med via min blogg! En person har mer gemensamt med är svårt att hitta. Det var jättekul att jämföra läkarprogrammet i Sverige vs. Frankrike, samt att få prata franska igen! 
 
Denna veckan går mot sitt slut och jag ser fram emot den kommande, som jag vet kommer innebära nya utmaningar, nya upplevelser och nya anledningar till att fortsätta glädjas över livet! Ha en toppenvecka, härliga du!

Comments

Daniella 🌙

ikeamat <3

2015-02-15 @ 23:35:12
URL: http://daniellachanelle.se/


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0