21 år gammal

 
 
Det är helt galet, men nu är jag hela 21 år fyllda. Tänk att jag "kunde bli så gammal"! Jag minns så väl när jag var i tioårsåldern och var rädd för/beundrade äldre ungdomar och unga vuxna som tog en fika på stan med vänner, gick ut och dansade, körde bil, flyttade hemifrån, gjorde resor... Skulle JAG kunna bli en sådan? En sådan där självständig, glad tjej som utmanar sig själv för att uppnå sina drömmar? Det är helt otroligt. Vilken stor tur jag har haft i att vara uppvuxen i ett så fantastiskt land som Sverige, där det är möjligt. Vilken tur jag har haft att ha en så fin familj, fantastiska vänner och människor i mitt liv som finns där och tycker om mig för den jag är. De gör mig till den person jag är idag! ♥ 
 
Det är kväll och jag är helt slut, efter att ha överlevt (och blivit godkänd på) min första muntliga universitetstenta (!!!). Stressen den senaste veckan har lämnat mig nöjd men utmattad. Jag skrev precis med min vän Emelie i Frankrike, och det summerar allt väldigt bra just nu: "Jag är glad. Över allt egentligen. Jag är glad. Och sömnig, så flummig. Men bara mest glad. Glad över ingeting. Och allting. Som vanligt." 
 
Grattis på födelsedagen, mig själv.

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Stort grattis igen, och tack för att du finns! Tack för att du är du, för att du sprider glädje, för att du växer och blir äldre, för att du lär dig och utvecklas, för att du delar med dig och är generös med dina visdomar.. Och mest av allt, för att du KOMMER HIT (även om det inte är för min skull känns det jädrigt bra för mig ändå, höhö!).

Svar: Tack kära Emelie!! Haha, jag kommer allt lite för din skull också så klart!! :D Det ska bli så himla roligt att ses igen! :D
Viktoria - Hallon

2015-01-14 @ 23:41:06
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Cajsa

Vilket himla fint inlägg! Blev verkligen glad av att läsa :) Grattis till tentan!

Svar: Tack så jättemycket! Vad kul att du gillade det!
Viktoria - Hallon

2015-01-15 @ 09:43:30
URL: http://www.bohobando.se

teruko

Grattis till tentan!
Du kommer vara en vitamininjektion för dina framtida patienter!

Svar: Hihi, nämen tack! Vilken rolig kommentar!
Viktoria - Hallon

2015-01-15 @ 12:01:16

Martina

Grattis på födelsedagen och tentan! :)

Svar: Tack så mycket! :D
Viktoria - Hallon

2015-01-15 @ 13:02:11

anna

BON ANNIVERSAIRE! Tack för att du påminner en total främling som mig att livet är fantastiskt och att det finns inget bättre än att vara glad. Grattis igen!

Svar: MERCI BEAUCOUP!! Ingen orsak, det gör jag med glädje!
Viktoria - Hallon

2015-01-15 @ 14:12:31

Daniella 🌙

grattis :D

Svar: Tackar!!
Viktoria - Hallon

2015-01-15 @ 20:24:18
URL: http://daniellachanelle.se/

Moa

HALLOJ! Jag är just färdig med mina egna studier som undersköterska!! Ville bara säga att din blogg är min absoluta favvo blogg! Du är så sprallig, duktigt och fylld av positiv energi som verkligen smittar av sig. Du får mig nästan att vilja läsa till läkare! =) Skulle såå gärna vilja se mer bilder på vad du läser (just nu) Tycker själv medicin och anatomi är så intressant så jag brukar alltid googla när jag ser några intressanta ord som t.ex. deoxribos! för att ta reda på vad ör för något. Så snälla mer bilder och text på "konstiga ord" från dina lektioner. Att du inte alltid har tid förstår jag verkligen!! Ha det bra nu

Svar: Hej Moa! Nämen gud vad kul, så glad jag blir att höra det!! Vad spännande att du är undersköterska också! Det ska jag nog också jobba som på sommaren någon gång om ett par år! Absolut kan jag visa lite mer underliga ord - jag älskar sådana! I alla fall när jag har lärt mig vad de betyder, haha! Tack för den fina kommentaren och ha det bra!
Viktoria - Hallon

2015-01-15 @ 20:35:45

Maja

Hej! Var inne på sts och såg att du var med på några bilder där, så jag blev lite nyfiken - hur kommer det sig? (förutom att du åkte med just dem till Paris)
http://www.sts-education.com/sweden/ap/lander/frankrike/priser/

Kram

Svar: Hej! Jag har gett dem tillstånd att använda mina bilder på deras sida, så därför finns de där! :) Kram!
Viktoria - Hallon

2015-01-16 @ 15:51:46


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0