Afternoon tea birthday party

 
På min födelsedag i onsdags åkte jag hem och umgicks med min familj ett par härliga dagar, och njöt av långhelg. Men innan helgen var slut var det dags att återvända till Göteborg för att spendera en kväll med några fina kompisar och fira ännu lite mera! 
 
Anniina, Olivia och Diana lyser upp rummet med sina leenden! 
 
Joel och Therese hjälpte till (i dubbel uppsättning, haha!). 
 
Du kanske har hört att det är tråkigt att vara på fest tillsammans med en massa läkarstudenter? Igår så förstod jag för första gången lite vart den här tanken grundades från, haha. Vad pratade vi om under kvällen...? Våra lektioner och saker vi hade lärt oss, knäppa föreläsare, spännande upptäckter inom medicin, att lämna blod och vara frivillig "låtsaspatient". Det kanske inte är så kul med våra internskämt om lamellipodier som larvar sig fram... 
 
Men för att försvara läkarstudentsfester så kan vi faktiskt prata om andra saker också, speciellt när andra personer är med. Kackerlackor och oljeschejkar är bara förnamnet! 
 
Jag invigde min nya, underbara Mon Amie-kopp som jag fick i födelsedagspresent! 
 
Jag serverade citroncupcakes, dumlesnittar (gästernas favorit!), chokladpraliner, fruktsallad och te. Ett stooort utbud av tesorter fanns att välja mellan eftersom jag är något av en te-galning. Eller fantast, som jag föredrar att säga. Detta kan vara anledningen till att majoriteten av mina födelsedagspresenter var te och koppar, haha. Något som jag var mycket nöjd med! 
 
Efter massor av prat och fika var det inte tillräckligt varmt inne i mitt minimala rum (ehm, nä just det) där 6 personer redan vistades och andades, så tyckte jag att det var på plats med lekar!! Lite olika klapplekar satte fart på oss och höjde nivån av busighet i rummet! 
 
De fina vännerna radade upp sig och sjöng för mig på en massa olika språk, så underbara!! Jag kände mig som en liten prinsessa! 
 
Jag fick så fina presenter av dem också! En supervacker Paris-låda och två muggar med urgulliga texter på som de hade skrivit själva!  
 
När glädjetanken har slut på bensin
Vad gör man för att få en gladare min? 
Ska man ta hjälp av ett motorprotein? 
Nej, för du VIKTORIA är vårt eget kinesin! 
 
Så gulligt!!! Kommer ni ihåg att jag för ett par dagar sedan skrev på bloggen att jag själv tyckte att jag var som kinesin? (Ett gulligt motorprotein som de målat av härovanför i svart och som lunkar fram på mikrotubuli.) De hade dragit samma slutsats, haha! På nästa mugg beskrev de olika egenskaper som jag och kinesin har gemensamt! 
 
* Försöker alltid gå mot + 
* Släpper inte i första taget 
* Viktig för omgivningens funktion
* Förmedlar signaler på olika språk (← min personliga favorit, haha!!) 
* Fruktansvärt söt
 
Seriöst vad jag skrattar varje gång jag läser detta! Kalla mig nörd, men jag ÄLSKAR natur- och medicinskämt! Som vanligt är internskämt är de bästa! Tack för en mysig kväll alla mina fina vänner!!! 

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Menåh, vilka söta vänner du har! Helt otroligt mysigt ni haft det. Kan du berätta vad klappleken går ut på? Jag är ytterst nyfiken!

Svar: De är enormt fina. Haha, leken är ganska svårt att förklara utan att visa men jag kan försöka! Man står i en ring och klappar varannan klapp ihop med sina egna händer och varannan klapp "utåt" med personerna som står på varsin sida om en. Sedan får alla varsitt nummer och man säga säga dessa i ordning, i takt med klapparna, och när man har gått ett helt varv ska man klappa "under benet" och sedan fortsätta ett varv, sedan blir det två klappar (ett under varje ben) och så fortsätter det. Till slut har man en jättelång kombination av klappar under benen, bakom ryggen, ovanför huvudet mellan varje siffer-varv! Det är jättekul! När man säger eller gör fel så åker man ut tills det bara är en person kvar!!
Viktoria - Hallon

2015-01-18 @ 19:25:37
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0