Även när det är svårt

 
Idag är det kämpigt. Jag sitter med det 8:e området av 17 som vi ska kunna inför tentan, vilken äger rum om 9 dagar. Om vi hade kastat om de två sista siffrorna så att jag var på det 8:e området av 9 på en tenta som äger rum om 17 dagar så hade jag varit nöjdare. Men vad ska man göra mer än att fortsätta trots att det går segt just nu?
 
Jag läser på om cellskelettet för tillfället och det känns som att om jag hör ordet "aktin" en gång till så kommer något i min närhet snart att gå sönder!!! Okej, andas. Puh, det är bara att försöka ta det lugnt. Peppa sig själv. Kom igen, jag klarar detta. Lite perspektiv: jag har faktiskt tagit de största områdena först, vilket gör att de som är kvar kommer att gå snabbare. Men jag får lägga på ett kol. Nu åker hårdhandskarna fram. Inga mer tidiga kvällar, inga mer långa pauser (förutom de som jag verkligen behöver för att inte bli galen) och inga fler ursäkter. Let's do this.
 
Ingen sa att läkarprogrammet skulle bli lätt, men många sa att det skulle vara värt det. 
 
 
Bara för att jag är osocial med allt och alla som inte heter "aktin" för tillfället, så behöver det inte betyda att jag inte kan vara söt samtidigt, hihi. Tack till min fina syster Veronika som flätade mitt hår! ♥ 
 
Wish me luck! (I'm going to need it.) 

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Stort lycka till, gumman. Det är bra att du kämpar och du vett att flit lönar sig. Du har kommit en bra bit på vägen och resten blir bättre när du lär dig grunderna. Jag håller alla tummar och tår och hoppas du kommer förbi denna tenta med hälsan i behåll! :)

Svar: Tack så mycket fina du. Det känns mycket bättre idag och ju mer saker jag kan bocka av min checklista, desto lugnare blir jag. Den här tentan är värd att kämpa för - inte bara för att det är en sluttenta, utan för att efteråt får jag åka iväg och roa mig enormt, och då vill jag att jag ska förtjäna det!
Viktoria - Hallon

2015-01-04 @ 19:29:48
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Daniella 🌙

sen får du komma ihåg att en omtenta inte vore hela världen heller <3

Svar: Nej, jag överlevde ju den förra omtentan jag gjorde så ;)
Viktoria - Hallon

2015-01-04 @ 20:53:06
URL: http://daniellachanelle.se/

Jonna

Har du gjort din design själv? Om inte vem har gjort den? :) Fin!

Svar: Jag har gjort den själv! Tack så mycket! :D
Viktoria - Hallon

2015-01-04 @ 21:57:12
URL: http://www.jonnas.forme.se

daniela

lycka till!!!

Svar: Tack så mycket!! :D
Viktoria - Hallon

2015-01-04 @ 22:04:56
URL: http://ddanielas.blogg.se

teruko

Lycka till! Tillfredställelsen av nedlagd möda, som förhoppningsvis ger resultat, är en belöning i sig även om det är kämpigt, så jag hoppas det blir dubbelt upp för dig!

Svar: Det har du helt rätt i! I vilket fall kommer jag att ha blivit ännu lite starkare och mer kompetent av den här upplevelsen, oavsett utkomst!
Viktoria - Hallon

2015-01-05 @ 21:58:52

Ambulans

Jag vet att du klarar det. Du är klok, smart och flitig så det kommer gå toppen! Det är sjukt jobbigt när det är mycket att göra på kort tid, men om mindre än en och en halv vecka är du LEDIG! Även om det är tufft så är det lätt värt det. Kämpa på!

Svar: Tack för peppandet!!! Du har helt rätt i att det bara är att fortsätta kämpa och inte ge upp, det är värt det i slutet! Sedan väntar massa roliga saker när jag väl är klar! Längtar!
Viktoria - Hallon

2015-01-06 @ 00:14:43


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0