Idag iår och idag förra året

 
Denna kväll ligger ett tjockt täcke över oss. Jag känner mig nöjd efter en dag med full fokus på plugg, och lugnas av faktumet att jag kan checka av ytterligare två områden idag. Men dagens bästa är inte hur jag övervann virusvärldens tråkigheter eller lyckades förstå mig på kärnporernas switch-mekanismer ... Det bästa var när jag och min syster tog en kort promenad på eftermiddagskvisten och beundrade utsikten över havet från familjens nya hem. 

 
Det är inte helt fel alltså. Tänk vad fint det kommer vara här i sommartider! Det är vackert nu också, tycker jag. Inte särskilt vintrigt dock. Ska vi jämföra med vad jag hade för vyer idag för ett år sedan? 
 
 
 
Utsikten över Mont Blanc från stugan, när jag var och åkte skidor i Alperna med min franska värdfamilj. Magnifique. Jag har mailat med min värdmamma idag och utbytt nyheter om jul- och nyårstider och börjat smått planera inför min kommande resa dit... Om bara två veckor! Längtar som en tok! 

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Jaaa, snart kommer du! Åh, vad jag ser fram emot det. Heja heja! Förresten, hur tycker du om föräldrarnas nya boende? Var det fint? :D

Svar: Jag längtar så att jag knappt kan andas. Jag MÅSTE sluta tänka på det hela tiden så att jag kan fokusera på nuet, haha! Åh, jag tycker om deras nya lägenhet jättemycket! Så mysig och fin utsikt och hemtrevlig redan från början - inte en enda flyttkartong i sikte! :D Tack för att du frågade! :D
Viktoria - Hallon

2015-01-06 @ 11:16:17
URL: http://sockerskrin.blogspot.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0