Pluggtips: Gör allt roligt, t.o.m. din checklista

 
Idag körde lektionerna igång igen efter jul och nu är det spurt innan slutproven! Med tanke på alla seriösa, koncentrerade klasskamrater som återfanns i biblioteket i eftermiddags så märks det att det är tentavecka! Om du tittar på min grymt kreativa checklista syns det också att områdena börjar kunna checkas av en efter en. Jag har sammanställt all information utom på tre (egentligen två) områden av sexton (det sjuttonde området blev inställt - YES!). Nu gäller det bara att lära sig allt också, he ... he ... he ... 
 
Jag håller hoppet uppe, MEN om det är så att jag inte skulle bli godkänd på den här tentan så kommer jag i alla fall ha sammanställt ALL information, till skillnad från förra gången. Det gör det mycket lättare att repetera allt på nytt ifall det skulle bli ännu en omtenta. (Jag har fortfarande inte fått tillbaka resultatet på förra omtentan - vill veta NU!).
 
Så här pluggiluggigt är mitt liv just nu och lär vara fram tills på tisdag nästa vecka. Så ifall du någon gång går in på min blogg och ser att jag inte lagt upp något nytt inlägg så kan du ju alltid föreställa dig att jag sitter vid mitt skrivbord, djupt koncentrerad och försöker lära mig femtioelva förkortningar för proteiner och sjuttiotretton olika saker ATP är bra för. 
 
But let's stay positive, friends! Toodeloo! 

Comments

Agnes Åberg

Lycka till nu! Toodeloo, haha nu tänker jag bara på Miss Meadows, galen film ;)

Svar: Tack så mycket! Haha, jaså den har jag inte sett, men ordet toodeloo är väl härligt? :D
Viktoria - Hallon

2015-01-08 @ 07:55:21
URL: http://agnessan.blogg.se

Daniella 🌙

vad är atp?

Svar: ATP är en högt energirik molekyl som används som cellens "valuta", dvs. de flesta reaktioner och händelser i kroppen behöver lite hjälp på traven och då hjälper ATP att ge den energi som behövs! :)
Viktoria - Hallon

2015-01-08 @ 10:40:51
URL: http://daniellachanelle.se/

Tove Kjaerran

Du kommer klara det fint, stora LYCKA TILL! ♥

Svar: Tack så jättemycket!! :D
Viktoria - Hallon

2015-01-08 @ 11:19:17
URL: http://tovekjaerran.blogg.se

Amanda

Hej, det här kanske kommer som en random fråga, men känner du någon läkare som skulle kunna vara villig att svara på några frågor gällande mitt gymnasiearbete? Jag har läst och följt din Instagram ett tag och du verkar vara en supertrevlig tjej, så jag tänkte bara fråga. Finns inte så mycket att förlora på det och tyvärr är det ju så svårt att få tag i läkare. Annars kanske du skulle vara villig att svara? :)
Du verkar inte ha någon bloggmejl så skriver här i kommentarsfältet.
Tack på förhand och jag har total förståelse om det inte går.
Mvh

2015-01-08 @ 11:25:56

Agnes Åberg

Hahha ja det är härligt, du borde se filmen, det är en kvinna som skjuter ihjäl brottslingar i tron att det är "rättvisa", lite lätt galen men ganska mysig ändå. Hon säger alltid "Toodeloo" ;)

2015-01-08 @ 18:31:26
URL: http://agnessan.blogg.se


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0