Som i en storstadsdröm

 
Nu är jag tillbaka!!! Den fantastiska veckan utomlands tillsammans med Diana var som en dröm. Våra tre dagar i PARIS var magiska tack vare min underbara värdfamilj som vi bodde hos, tack vare alla fina minnen som vi fick minnas tillbaka till och tack vare den allmänna fantastiskheten som staden besitter. Sedan bar resan vidare till LONDON för tre dagar där, då vi hälsade på härliga Malin som var världens bästa guide åt två flickor som aldrig besökt den häftiga staden tidigare! ♥ 
 
Allt var så otroligt roligt och jag längtar efter att titta genom och redigera alla bilder, men just nu ligger jag ganska efter i skolan på grund av att jag missat fyra dagars lektioner, så jag får helt enkelt försöka hinna med att visa er bilderna när jag kan. Nu ska jag äntligen få sova, efter en vecka av äventyr och en lång dag av resande. Bisous på er så länge! 

Comments

Daniella 🌙

Åh, kommer det komma bilder från dagarna? :3

2015-01-26 @ 11:37:42
URL: http://daniellachanelle.se/

p

Hej
Du har läst klart T1, eller hur?...får jag fråga vilka kurser eller ämnen som inkluderar i den kursen har varit?...kan du rekomendera böcker för din avslutade kurs/preklin ?
När du har tid förstås.
Mvh

Svar: Japp, nu är jag klar med T1! Vi läste först en anatomi-översiktskurs då vi hade boken Human Anatomy 7th edition (Marieb). Sedan läste vi Molekylär mikrobiologi och hade då böckerna Biochemistry 7th edition (Stryer) och The Cell, a Molecular Approach 6th edition (Cooper). Hoppas att det var till hjälp!
Viktoria - Hallon

2015-01-28 @ 18:37:50


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0