Några dagar för mig själv

 
Min sista vecka i ledighet har startat och jag har inte legat på latsidan (allt för mycket). Ånej, jag har spenderat två dagar i ensamhet här i Göteborg, förberedandes inför storslagna planer... Men de tänker jag hålla hemliga ett litet tag till, hihi. 
 
Vad jag däremot kan berätta är att jag har njutit av att vara tillbaka i staden som jag numera föredrar att kalla min stad. Göteborg har nästlat sig in i mitt hjärta och mina cykelturer och promenader har varit alldeles fyllda av den härliga hemma-känslan. Jag ser fram emot att bo här ytterligare ett par år under min tid som läkarstudent. (Det har flyttats alldeles för mycket på sistone). 
 
 
Under en cykeltur igår insåg jag att så länge man håller sig någorlunda centralt är backarna inte oövervinnerliga. 
 
Jag måste vara oerhört svensk och fråga om ni har hört att värmen äntligen är på väg mot oss nu? Det är nästan för bra för att vara sant - jag har spenderat på tok för mycket tid i stickade sockar och tjocka tröjor den här sommaren!
Kram på er! ♥ 

Södra Sverige på fyra dagarNu, mina vänner, är jag tillbaka efter min resa till Sveriges två sydligaste landskap, och jag är supernöjd! Det var en riktigt rolig resa till Skåne och Blekinge där jag hälsade på två vänner och turistade i deras städer. (Innan hade jag aldrig besökt en stad mer söder ut än Kalmar!) Självfallet tog jag massor av bilder, men till min stora förfäran har mitt minneskort beslutat sig för att utropa "Error!" och det fungerar inte att ladda in bilderna i datorn... Jag hoppas få ordning på det snart, men tills dess får ni en liten recap av resan med mina mobilbilder! 
 
 
De två första dagarna spenderades i Skåne, i sällskap av min fina au pair-vän Malin, som jag inte hade träffat på ett år - inte sedan vi fikade på Angelina min näst sista dag av au pair-året! ♥ Det var enormt roligt att träffa henne igen, och dessutom att få damma av min franska eftersom vi alltid brukade öva tillsammans i Paris! Som tur var hade jag även nöjet att få njuta av hennes mysiga skånska när vi på kvällarna umgicks med hennes pojkvän också. 
 
En dag spenderades i Malmö med att gå runt i blåsten och turista! Vi såg Turning Torso (vilket var det enda jag visste sedan innan fanns i staden), vandrade längs vattnet och såg Öresundsbron samt de små silhuetterna av Köpenhamn på andra sidan havet. Jag som uppskattar gammal arkitektur beundrade fasaderna som hade snirkliga, onödiga mönster (så snyggt!) på de äldre gatorna i Malmö, och gillade alla torg med kullersten och statyer. Ibland påminde staden mig om Paris, vilket höjde upplevelsen! 
 
 
 
Även spenderade vi en dag i Lund, som jag snabbt insåg bestod ungefär till 50 % av universitetsområde, haha! Att det här var en riktig studentstad märktes trots att jag var där under sommarlovet (och vad jag förstod från Malins berättelser), och jag tror att det skulle vara urkul att gå på universitetet här! Gamla universitetsbyggnader blandades med nyare tillbyggnader i en stilig mix, och biblioteket utifrån var ett av de finaste jag har sett (önskar jag kunde visa mina kamerabilder...!)
 
På dagarna turistade vi och på kvällarna tog vi det lugnt och åt middag, tittade på TV (Sommar med Ernst, första gången för min del) och spelade spel. Alfapet är ett av mina favoritspel, hihi... 
 
 
 
Efter två mysiga dagar i Lund och Malmö satte jag mig på tåget igen för att denna gång besöka min vän Markus i Blekinge! Slutligen ärade solen min resa genom att lysa, och vi vandrade omkring på Karlskronas många öar och turistade. Jag älskade att ha havet nära till hands i princip överallt, och vi var på Marinmuseumet och kikade på ubåtar och bordade stora, häftiga skepp.
 
Framemot kvällen var det fortfarande varmt och vi hade gått länge, så vi bestämde oss för att belöna oss själva med varsin glass från Glassiären. Ahem, och det var ingen liten belöning! Glassarna var e-n-o-r-m-a, och magiskt goda! Jag tog en härlig blandning av blåbär, päron med choklad samt vaniljmjukglass och det var to die for! Till och med rånet var hemmagjort och smakade gott! Det var omöjligt att äta upp hela, och vi gick därifrån mätta och glada. 
 
 

Senare bjöd kvällen på en vacker solnedgång från Markus fina trädgård, som var full av blommor och träd. 

 
Den allra sista dagen hade vi inte så mycket tid innan mitt tåg skulle ta mig hem till Göteborg, men vi fick in en två timmar lång promenad genom Ronneby (ovan är Ronneby torg) och dess fina brunnspark. Sedan tackade jag för mig, och påbörjade min 5 timmar långa resa hem - då jag under hälften av tiden läste min Harry Potter-bok och den andra halvan vilade, blundandes, och mindes tillbaka till alla höjdpunkter under resan. Jag är meganöjd med min mini-semester!!!  

Fantastisk One Direction-konsert på Ullevi


God morgon fina du! Just nu sitter jag på ett tåg som ska ta mig söderut i Sverige några dagar. Först ut är Malmö där jag ska hälsa på min skånska au pair-vän Malin! Det ska bli jättekul! Men istället för att blicka framåt tycker jag att vi just nu kastar en blick bakom axeln - nämligen till igår kväll då jag var på One Directions grymma konsert på Ullevi!! 


Det var galet mycket människor där för att se de fyra killarna, och tjejskriken var ymniga hela kvällen genom! 


Jag och min syster Veronika hade inte väntat en tiondel så länge som många där inne, utan kom strax innan förbandet McBusted, men vi var ändå glada när de slutligen körde igång! 


Det var stormkul att sjunga med i alla låtar jag kunde (alltså alla utom från det senaste albumet). Men det som gjorde mest intryck på mig var nog när jag drabbades av starstruck-het: jag tittade åt ett annat håll än scenen och föreställde mig bilder på Niall, Harry, Louis och Liam... Sedan när jag vände mig mot scenen så insåg jag att de stod där. På riktigt. Livs levande människor. Wow. 


Jag gick in med inställningen: "Fast egentligen gillar jag inte One Direction så mycket längre", men kom ut med attityden: "Fast egentligen älskar jag One Direction fortfarande", haha! Det var pumpande drag, häftiga fyrverkerieffekter, underbart väder och killarna både sjöng enormt bra och var underhållande att titta och lyssna på. Att se nästan hela Ullevi fyllt, från botten till platserna högst upp, var häftigt. Speciellt när folkmassan sjöng med och hejade så mycket att killarna log imponerat, när gula och blåa ballonger viftades i luften och när mängder mobillampor hölls upp till balladerna. Magiskt. 

Blommor, blader och midsommar

 
Hoppas att midsommarafton behandlade dig väl igår, kära du! Här hos mig bjöd kvällen på firande med släkten hos mormor! Världens bästa sommartradition måste ändå vara att grilla, eller hur? Vi avnjöt en klassisk midsommarbuffé med grillat kött, färskpotatis med mera, och avslutade sedan med en jordgubbs- och gräddtårta. Under tiden förhörde jag min moster och hennes man om hur det var när de förlovade sig, och mindes tillbaka till deras fantastiska bröllop där jag var buketthållare för 10 år sedan. Evig romantiker, hihi... 
 
Även hade en midsommarstång klätts, och den var så vacker under de få soliga stunder som kvällen bjöd på! 

New York blueberry cheesecake

 
Bakning är ett utmärkt sommarlovsbestyr, vilket jag därför har gjort tre gånger denna veckan redan! Jag gillar det för att det är pyssligt och kul att göra något som engagerar händerna mer än hjärnan för omväxlingens skull. Samt tar det tid att knåpa ihop alla ingredienser, behöva vänta på att det ska bakas i ugnen och sedan svalna - och tid är en vara jag har gott om. Dessutom är det ju trevligt att provsmaka, mest hela tiden, under bakningens gång, hihi. 
 
Häromdagen bakade jag New York blueberry cheesecake, ett recept av Leila Lindholm! 
 
 
Det var när vädret ännu var vackert, och jag cyklade ner till affären för att handla ingredienser. 
 
Cykling är också ett fint tidsfördriv, speciellt längs fina strandpromenader som denna! 
 
Jag log och var glad som vanligt! 
 
Det är nästan som en söt, liten by. En liten stunds vandrande inne i den nästan tomma affären fyllde mig av ro, och sedan bar det tillbaka hem. 
 
Gissa hur mysig jag tyckte att min lilla utflykt var! Framtills ... 
 

Framtills jag insåg att just det, vi bor på ett berg... Det var bara att putta cykeln uppför två svettiga uppförsbackar! 

Sedan kunde baket börja. 
 
Dessutom bjöd vi in lite gäster som fick smaka på vårt verk över en mysig fika! Här är barndomsvännen Linda och jag! 
 
 
Et voilà! Våra gäster uppskattade kakan, även om den var lite för mastig för min smak. Jag tror att jag föredrar frysta cheesecakes istället för bakade. Men digestivebotten och blåbärstoppen var supergoda och det blev en trevlig sysselsättning under dagen! 
 
Ha en fin midsommar imorgon kära vänner! (Kanske dags att bjuda på cheesecake...?) 

Morgonmagi på balkongen

 
Under de senaste dagarna har jag fått någon slags knäpp och blivit urpigg när jag har vaknat tidigt på morgonen. Normalt vis sover jag gärna till lite senare (runt 09-10), men nu har jag gått upp kl. 07 och till och med kl. 06! Alla symptom tyder på att någon form av sommarlovssting måste misstänkas här. 
 
Detta är dock ingenting att klaga över, för det är enormt behagligt och somrigt att sitta på mina föräldrars solbadande balkong vid denna tidiga timme! Släng in en kopp te och god frukost och det är en superb start på dagen. För extra pluspoäng på mysighetsskalan, addera gärna en filt om axlarna vid lätt blåst, och placera en riktig bladvändare i knät. För tillfället läser jag den första Harry Potter-boken och gottar mig i J.K. Rowlings finurlighet och påminns om alla härliga barndomsminnen som bokserien alltid kommer ge mig!  

Hur året som läkarstudent har förändrat mig

 
Mitt första år på läkarprogrammet är över och det har format mig ofantligt mycket - på sitt eget lilla sätt. De tre senaste åren har faktiskt varit mycket händelserika år för min del, och har lett fram till att jag är den människa jag är idag. Trots att lite har reviderats i mitt yttre under denna tidsperiod, har desto mer förändrats på insidan. I detta inlägg tänkte jag berätta om två av de tre åren kortfattat, för att avsluta med att berätta lite mer utförligt om hur mitt år som läkarstudent har gjort sina avtryck på mig! 
 
 
 
Under mitt sista år på gymnasiet lärde jag mig en hel del om mig själv, och min självkänsla växte och stod i hög blom, mycket tack vare den mentala och fysiska träningen som jag utsatte mig för konstant. Jag var aktiv på alla möjliga områden: pluggade som en tok för mina sista betyg, fotograferade och skrev massor i bloggen, bakade och lagade nyttig mat och motionerade hejvilt. Jag bodde fortfarande hemma hos min kärleksfulla familj och hade därför både tid och ork att hålla igång detta energiska liv. 
 
Under mitt Parisår, förra året, utvecklades jag på ett helt annat sätt. Jag var ljusår utanför min bekvämlighetszon, vilket gjorde att jag fick en hel del skinn på näsan, genom att tvingas hantera en ny kultur, ett nytt språk och en annorlunda social miljö. Jag var lat och livsnjutande och blev lite mer kräsen. Himmelska franska delikatesser och beundrande parispromenader ersatte föregående års hälsosamma måltider och joggingturer. I och med att jag flyttade hemifrån lärde jag mig dessutom en massa saker på det sättet också, och tyckte mycket om att klara mig mer eller mindre på egen hand (med lite stöd från mina värdföräldrar så klart)
 
 
Många roliga stunder som nalledoktor! 
 
Slutligen, under mitt första år som läkarstudent, har jag uppdaterats till ännu en ny version av mig själv. En del av förändringarna har smugit sig på mig så gradvis att jag inte förrän nyligen har insett vad som har hänt med mig!
  1. Ärligare och mer rättfram. Det låter konstigt, och jag skulle aldrig påstå mig ha varit någon lögnare tidigare så klart, men ändå har jag märkt på sistone att jag har slutat linda in saker i socker och undvikt smålögner. Om jag har en åsikt försöker jag säga den som den är. På sistone har jag förstått hur enormt jag uppskattar ärlighet, och vilket förtroende jag själv ger till människor som är uppriktiga mot mig. Det gör att jag respekterar dem och vet att jag kan lita på dem. Jag har fått många inblickar i läkaryrket under året och har insett vikten av att vara en stabil, tillitsfull människa i detta sammanhang - och även i det vardagliga livet. 

  2. Mer självständig. Nu när jag har bott helt för mig själv och har tagit hand om ännu mer saker på egen hand än i Paris har självständigheten växt. Jag älskar att bo själv! Jag kan komma och gå som jag vill, handlar vad jag vill, måste se till att det alltid finns mat i kylen och matlådor inför långa skoldagar... Att städa, diska och tvätta är så klart inte superkul, men det har lärt mig att uppskatta de gånger då jag är hemma hos mina föräldrar - det är rena semestern (!), men jag inser hur viktigt det är att alltid hjälpa till.  

  3. Mer ansvarsfull. Universitetslivet har lärt mig att det är nödvändigt att ta ansvar för att komma någonstans. För att lyckas med det här programmet måste jag plugga tillräckligt, starta i tid och inte spara allt till sista minuten (work in progress, of course!), se till att jag är uppskriven på alla närvarolistor så att jag får mitt CSN, hålla koll på inlämningsdatum etc... 

  4. Ödmjukare. Jag har även lärt mig att vara mer ansvarsfull på ett sätt som blandar in första punkten om ärlighet: jag måste vara ansvarsfull nog att erkänna när det är något jag inte vet. Ödmjukhet. På den här utbildningen, där informationen aldrig tar slut och där det alltid finns någon som kan mer än en själv, är det poänglöst att låtsas veta mer än vad man gör (vilket jag erkänner att jag mer eller mindre har gjort tidigare, utan att tänka efter, för att inte verka dum). Det beklagliga i en sådan konversation är att den blir meningslös. Då är det bättre att jag från början berättar för den andra personen vilken nivå jag ligger på och ber den att förklara begrepp och processer. På så sätt kanske den andra personen då kan lära mig något istället för att prata med en vägg. Som läkare blir man aldrig fullärd och måste veta hur mycket man kan (och erkänna det), så att man inte tar sig vatten över huvudet - det kan sluta illa. 

  5. Över huvudtaget mer läkarstudent-ig, haha. Jag har lagt märke till vissa saker läkare och föreläsare gör och hur de beter sig, och helt omedvetet börjat härma efter. Exempelvis har jag anammat uppträdandet med patienter och på arbetsplatsen: lugnt och sansat, empatiskt men samtidigt med en viss distans till situationen. Det viktigaste är att lyssna och kommunicera så att båda parter förstår. 

    Till vardags har jag börjat använda lite "finare" ord och uttryck (förmodligen till följd av all faktalitteratur jag läser) och gärna latinska namn när jag diskuterar kropp och sjukdomar, även med personer som inte är läkarstudenter (jag kan liksom inte låta bli)

    Främst har jag så klart lärt mig MASSOR av saker och skapat en nyfikenhet inom ämnet biologi, med fokus på människokroppen. Till följd av detta har ett underligt, litet intresse för forskning och resultat tagit form hos mig! Jag, som mer eller mindre haft "nolltolerans" (intressemässigt) mot forskning innan, haha!
 
 
 
Det ska bli omåttligt intressant och roligt att se hur jag förändras för varje år som läkarstudent, och hur programmet kommer att såga bort alla ojämnheter och finslipa alla kanter tills jag slutligen kommer ut som nybakad läkare på andra sidan! Även när detta har hänt hoppas jag att jag alltid kommer att bära med mig den ivriga, naiva, sorglösa läkarstudenten som jag startade som för ett år sedan! 
 
 
Tack för allt stöd jag har fått från vänner, familj och bloggläsare under året! Jag lever på era härliga kommentarer, reflektioner och hejarop - och blir jätteglad när ni kommer fram till mig på gatan och hälsar!! Stor slängkyss till er! ♥ 

Bara allmänt chillande

 
Jag börjar vänja mig vid det lata, härliga sommarlovslivet. Den större delen av tiden har jag bara tagit de lugnt de senaste dagarna med mycket slappande, tv-serietittande, solande och läsande. Lite festligheter har jag dock dragit till med, som att åka på skolavslutningsfirande hos kusinerna och en förmiddagsutflykt till en närliggande sjö. Men mest allt har jag faktiskt bara chillat, haha. 
 

Picknick. Sol. Vänner.Idag fick jag äntligen återse mina underbara vänner Emelie, Mirjam och Marianne - bästa gänget från gymnasiet! Vi har inte gått i samma klass på två år, men ändå har vi så enormt roligt tillsammans! Den här dagen bjöd på en härlig eftermiddag i solen, full av god mat och galenheter! 


Picknicken började med det uppenbara - att äta supergod mat! Vindruvor, jordgubbar, melon, baguette, brieost, rostbiff, potatissallad ... MUMS! Sedan efterrätt så klart: kladdkaka och glass! Efteråt var vi mycket, mycket mätta! 

Vi doppade även fötterna i det småkyliga vattnet och busade runt på klipporna!  
 

Alltså, de här tjejerna!!! ♥

 
I solen blev vi röda och låg och dansade till alla möjliga partylåtar, för let's face it - när man har ätit så mycket god mat så orkar man faktiskt inte stå upp och dansa. Men bland sådana goda vänner kan man inte låta bli att vara alldeles sprallig och galen! Jag tycker om er så mycket, tjejer!!! ♥ Låt oss göra om det här många, många gånger! 

Prinsessa av badkrukor

 
Som självutnämnd prinsessa av badkrukor håller jag mig på bryggan ett tag till, men det går att roa sig där också - med hjälp av bubblande fantasi och en strålande syster! Jag och Veronika lekte glatt på klipporna, dinglade pillemariskt med benen över vattnet, doppade fingrarna och njöt av solljuset denna tisdagskväll. Jag ÄLSKAR att bo nära havet! 
 
 
Sister-sister-time! 

Min blogg handlar ju vanligtvis främst om livet som läkarstudent i Göteborg, men på grund av min kärlek till kombinationen av att fotografera och skriva tänker jag så klart fortsätta att blogga även nu - med en sommarledig ton på det hela. I dessa tider är det alltid lite färre som läser bloggar, eftersom de flesta är ute och roar sig på andra håll, men jag har massa tid, lust och ork att fortsätta så nu kör vi #sommarbloggen
 
Om du inte kan få nog av läkarstudentslivet går det att läsa gamla inlägg av mitt första år på läkarprogrammet, på följande länkar: Livet som läkarstudent (termin 1) och Livet som läkarstudent (termin 2)
 
Bisous, mes amis! 

Ett västkustparadis

 
Den härliga sommarledigheten är här... och jag är redan uttråkad, haha! Jag har idag funderat på vad jag kan hitta på där mina förslag har varit att läsa, skriva, promenera, spela kort, lösa korsord... och fotografera! Så fort den sista idén slog mig i eftermiddags begav jag mig ut med kameran i högsta hugg! 

 
En sak jag förstått idag är hur otroligt fint det är här omkring det nya stället dit mina föräldrar har flyttat! På sommaren är det ett riktigt svenskt västkustparadis! Vi bor uppe på en kulle där bl.a. ovanstående utsikter kan beundras. 
 
 En idyllisk, krokig grusväg leder ner till vattnet, omringad av en mängd blommor på var sida - likaväl planterade som vilda sådana.
 

Man kan även skymta havet lite här och var! 

Efter bara 5 minuters vandring längs en brant nedförsbacke får man den här synen. Vattnet är bara ett stenkast bort! 
 
 
Vid den lilla badplatsen är vattnet inte ännu tillräckligt varmt för att fresta mig med ett dopp, men det är dock enormt rofyllt att sitta och lyssna på vågorna slå mot berget! Jag håller tummarna för att det kommer bli massor av soliga, varma dagar i sommar så att jag kan spendera mycket tid utomhus! 
 
Jag tar gärna emot tips på roliga sommaraktiviteter om du har någon bra idé - uttråkningen måste botas! 
 

Enklaste nationaldagsfikan

 
Glad nationaldag alla härliga där ute! Denna fina dag har jag fixat ihop en superenkel, kreativ nationaldagsfika, bestående av blåbär och banan, som jag ska överraska min syster med när hon kommer. Om jag hade planerat ut det innan hade det kunnat vara en grym garnering på en tårta, men idag fick vi visst skippa tårtan och bara nöja oss med bara garneringen, haha! 
 
Idag har jag även träffat min vän Emma som jag inte sett på ett år då hon har varit utomlands, och på vägen hem sent i eftermiddags kunde jag inte låta bli att knäppa ett kort på de vackra pride- och Sverigeflaggorna som vajade ståtligt i vinden, badandes i solsken. Ha en förträfflig nationaldag! ♥ 
 
 
 

Nämen tjena sommarlovet!

 
Tre... Två... Ett... SOMMARLOV!!! Ett kort och lärorikt seminarium om hjärt- och cirkulationsfysiologi igår fick avsluta läsårets akademiska insatser och jag kunde inte vara mer nöjd. Jag ligger inte efter i någonting och kan med gott samvete njuta av min sommar utan oro för plugg. SÅ UNDERBART! 
 
Jag startade lovet med en helmysig lunch på Vapiano, som jag har velat besöka ända sedan jag först hörde talas om det av några vänner i Paris. När jag fick syn på restaurangen i Göteborg bestämde jag att jag var tvungen att äntligen testa! Det blev en urgod ratatouille med penne, som jag avnjöt med en vän på den fräscha restaurangen. Jag gillade att det var fullt i växter överallt, och vi slog oss ner bredvid en vägg med riktiga, levande klätterväxter. Vilket häftigt ställe! 
 
 
En glad Poseidon för ovanlighetens skull!
 
Nu kanske du undrar vad jag ska göra med all min härliga sommarlovstid? Jo, först ska jag vara ledig hela juni och njuta av att bara ta det lugnt och hitta på roliga saker -  bland annat blir det troligtvis en weekend i Skåne med familjen snart! Sedan ska jag köra en favorit i repris från förra året och hoppa tillbaka ner i min gula postbil i fem veckor. Avslutningsvis kvarstår två veckor av lovet varav en kommer att spenderas i Paris tillsammans med min gamla franska värdfamilj! Med andra ord är hela lovet utplanerat och NU KÖR VI !!! 

Filt, tjocksockar & te - juni eller januari?

 
Som min syster Veronika så vist utpekade, när jag skickade ovanstående bild till henne i eftermiddags: "Är det juni eller januari?". Man börjar ju undra alltså, när man gosar upp sig i soffan med tjocksockar, filt och te i kombination med sin bok. Juni har domderat in med regn och en så våldsam blåst att den till och med är extrem för Göteborg, och sommaren verkar vara långt borta när jag spejar ut genom fönstret.
 
Dock känns sommaren retande nära i sinnet. Speciellt med anledning av att jag idag fick reda på att jag verkligen kommer att få lov att njuta av en pluggfri sommar - eftersom jag blev godkänd på fysiologitentan!!! JISSES, VILKEN GLÄDJE! Detta betyder att jag den här terminen har blivit godkänd på alla tentor jag har gjort och det känner jag mig så bubblande glad och stolt över!
 
Jag börjar tro att det kanske kommer ordna sig med de här 5,5 åren som läkarstudent i alla fall! Jag kanske klarar det här utan att blint snubbla mig fram, rädd för att ramla i varenda steg. Visserligen kommer jag nog att försöka kliva försiktigt framåt, aldrig ta något steg för givet, och förhoppningsvis bli uppfångad av mina vänner om jag råkar trampa snett. Jag kan ändå ärligt säga att det känns som att jag kommer att bli läkare en vacker dag! Jag har klarat av ett helt år på läkarprogrammet om två dagar!!! 
 
(Tänka sig vad lätt det är att vara positiv med bara 36 timmar kvar till sommarlov!) 

Tårtbak & sommaravslutning med gänget ♥

 
En alldeles underbar måndag avslutades idag med en urhärlig sista kväll med mitt fenomenala läkarstudentsgäng. Under veckan som följer kommer alla att fly Göteborg, och det kunde vi omöjligtvis låta ske utan en ordentlig avslutning - med kreativt tårtbak och massor av skoj! 


Anniina och jag står i köket och vispar grädde till tårtan! 
 
Joel och Therese fixar mellanläggen på vårt mästerverk! 
 


Vi hade jättekul med att göra marsipanfigurer i alla regnbågens färger (passande, eftersom de fina regnbågsflaggorna hissades i Göteborg idag!) ... och vi hade mycket trevligt med att äta tårtan också, hihi. Det blev en marsipantårta med mellanläggen hallon-/blåbärsblandning i understa lagret och dumlefluff i andra lagret! 
 


Anniina, den goingen, gav varsin blomma till oss alla och fick det att verkligen kännas som skolavslutning! Så omtänksamt! Jag känner mig alltid så speciell när jag får blommor - om det så bara är en enda så blir jag överlycklig! 

Här är vi, hela mysiga gänget: jag, Diana, Joel, Therese, Anniina och Olivia! ♥ 
 
Så mycket glädje och stöd som jag har fått från de här människorna under dessa två terminer är helt ofattbart. Vilken tur jag har haft som har fått min egen lilla "Göteborgsfamilj", som jag kan vända mig till i alla lägen! Ni är bäst! Jag är så tacksam, och hoppas att vi tillsammans kommer spendera mängder och mängder av fler roliga stunder tillsammans! (Och det kommer vi nog - det är ju faktiskt "bara" 4,5 år kvar på läkarprogrammet!). 

RSS 2.0