Filt, tjocksockar & te - juni eller januari?

 
Som min syster Veronika så vist utpekade, när jag skickade ovanstående bild till henne i eftermiddags: "Är det juni eller januari?". Man börjar ju undra alltså, när man gosar upp sig i soffan med tjocksockar, filt och te i kombination med sin bok. Juni har domderat in med regn och en så våldsam blåst att den till och med är extrem för Göteborg, och sommaren verkar vara långt borta när jag spejar ut genom fönstret.
 
Dock känns sommaren retande nära i sinnet. Speciellt med anledning av att jag idag fick reda på att jag verkligen kommer att få lov att njuta av en pluggfri sommar - eftersom jag blev godkänd på fysiologitentan!!! JISSES, VILKEN GLÄDJE! Detta betyder att jag den här terminen har blivit godkänd på alla tentor jag har gjort och det känner jag mig så bubblande glad och stolt över!
 
Jag börjar tro att det kanske kommer ordna sig med de här 5,5 åren som läkarstudent i alla fall! Jag kanske klarar det här utan att blint snubbla mig fram, rädd för att ramla i varenda steg. Visserligen kommer jag nog att försöka kliva försiktigt framåt, aldrig ta något steg för givet, och förhoppningsvis bli uppfångad av mina vänner om jag råkar trampa snett. Jag kan ändå ärligt säga att det känns som att jag kommer att bli läkare en vacker dag! Jag har klarat av ett helt år på läkarprogrammet om två dagar!!! 
 
(Tänka sig vad lätt det är att vara positiv med bara 36 timmar kvar till sommarlov!) 

Comments

Junitjej

Man kan verkligen börja fundera på vilken årstid det är.

Svar: Så sant!
Viktoria - Hallon

2015-06-03 @ 06:40:03
URL: http://www.junitjejen.se

Malin

Du är grym!!! Bra jobbat, min vän! :D har det redan gått ett år på läkarlinjen!? Känns som att du startade för två månader sen...

Svar: TACK! Ja, tänka sig vad fort det har gått! Å andra sidan känns det som att jag har gjort det här i en evighet nu. Jag förstår att du kan känna att det har gått fort - det har en tendens att göra det när man är bosatt utomlands... Eftersom man vet att det kommer ta slut känns det som att allt går extra snabbt!
Viktoria - Hallon

2015-06-03 @ 09:59:02
URL: http://lightsinlondon.blogg.se

mormor

Grattis! Du kände ju det på dej, fast man vet ju aldrig förrän man fått svaret. Tack för att du överraskande kom till mej på MORSDAG.

Svar: Tack! Jag visste att det gick bättre än vad jag trott, men var fortfarande osäker på om det skulle vara tillräckligt... Men jag är glad att det gick hela vägen! Ingen orsak, det var ett rent nöje!!!
Viktoria - Hallon

2015-06-03 @ 10:53:26

teruko

Grattis till ett lyckat första studieår! Sommaren kommer nog vad det lider...

Svar: Tack så mycket!! Ja, låt oss verkligen hoppas att sommaren skyndar på sig - jag längtar ju så mycket efter den!
Viktoria - Hallon

2015-06-03 @ 11:15:00

Carro

Härlig läsning Viktoria! Har aldrig tvekat på att du kommer att stå där som färdig läkare. Grattis till din godkända tenta! Vi i The Hallon Fan club fortsätter att hålla tummarna. Njut, vare sig det är av mysig storm eller varm sommar. :)

Svar: Åh, vad glad du gjorde mig med den här kommentaren!!! Hahaha, Hallon Fan club - I love it! Vad rolig du är! Tack så mycket, hoppas du får en strålande sommar själv! :D
Viktoria - Hallon

2015-06-03 @ 17:59:52


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0