Nämen tjena sommarlovet!

 
Tre... Två... Ett... SOMMARLOV!!! Ett kort och lärorikt seminarium om hjärt- och cirkulationsfysiologi igår fick avsluta läsårets akademiska insatser och jag kunde inte vara mer nöjd. Jag ligger inte efter i någonting och kan med gott samvete njuta av min sommar utan oro för plugg. SÅ UNDERBART! 
 
Jag startade lovet med en helmysig lunch på Vapiano, som jag har velat besöka ända sedan jag först hörde talas om det av några vänner i Paris. När jag fick syn på restaurangen i Göteborg bestämde jag att jag var tvungen att äntligen testa! Det blev en urgod ratatouille med penne, som jag avnjöt med en vän på den fräscha restaurangen. Jag gillade att det var fullt i växter överallt, och vi slog oss ner bredvid en vägg med riktiga, levande klätterväxter. Vilket häftigt ställe! 
 
 
En glad Poseidon för ovanlighetens skull!
 
Nu kanske du undrar vad jag ska göra med all min härliga sommarlovstid? Jo, först ska jag vara ledig hela juni och njuta av att bara ta det lugnt och hitta på roliga saker -  bland annat blir det troligtvis en weekend i Skåne med familjen snart! Sedan ska jag köra en favorit i repris från förra året och hoppa tillbaka ner i min gula postbil i fem veckor. Avslutningsvis kvarstår två veckor av lovet varav en kommer att spenderas i Paris tillsammans med min gamla franska värdfamilj! Med andra ord är hela lovet utplanerat och NU KÖR VI !!! 

Comments

Emelie - Lever drömmen i Paris!

Åh, perfekt ju! Ledighet, pengatjänande och PARIS. Kan det bli bättre?
Och jag älskar själv vapiano, alla deras pastavarianter är to die for. Även pizzan är riktigt fräsch, god och välgjord. Enda negativa är väl priset - men så är det väl alltid att gå på restaurang.. ;)
Är det där den nya Cola Stevia? Är den god?

Svar: Det är sant, restauranglivet är minsann lite dyrt - men på skolavslutningen så får man unna sig lite! Pizza blir det kanske nästa gång - mitt sällskap tog pizza och den såg mumsig ut! Hm, jag sa bara "cola" och fick denna så jag tror inte det är stevia i den - men god var den i alla fall! Kall cola i glasflaska - så välsmakande! Jag kunde inte låta bli att ta en cola när jag fick lära mig igår att det inte bara är placeboeffekt som gör att colan smakar godare i glasflaska än i plastflaska. Plastflaskor släpper nämligen ut ämnen som ändrar smaken lite. Så det blev rejält tillyxande igår! :D
Viktoria - Hallon

2015-06-05 @ 11:39:52
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Hemma Hos Felicia

så härligt med sommarlov, och det låter som om ditt började riktigt bra! Själv så blir det inget sommarlov för mig, men det gör inget det heller! :)

2015-06-05 @ 15:38:07
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/

ɑ n n i k ɑ

Mums!

2015-06-05 @ 19:45:13
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

linnéa

ååh, är redan avundsjuk på dig som ska till Paris i sommar. jag är visserligen fortfarande här, men längtar redan tillbaka trots det, haha! bääästa staden.

Svar: Absolut - Paris är lätt favoriten....!!!
Viktoria - Hallon

2015-06-05 @ 21:18:53


Name
Remember my name

E-mail (will not be published)


Blog Address


Dear Viktoria,

Trackback
RSS 2.0